Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019

Χοντρό επεισόδιο Τζήμερου-Πρωτούλη με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς και παρέμβαση της αστυνομίας

«Είσαι σταλινοφασίστας», είπε ο Θάνος Τζήμερος στον Γιάννη Πρωτούλη και αυτός του απάντησε «είσαι ναζί με κοστούμι», με τον πρώτο να καλεί την αστυνομία να τον συλλάβει!


Επεισοδιακή η συνεδρίαση της Τετάρτης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς, ακόμη και παρέμβαση της αστυνομίας!

Η συνεδρίαση διεκόπη πολλές φορές, μετά από μεγάλο καυγά του Θάνου Τζήμερου και του επικεφαλής της Λαϊκης Συσπείρωσης, Γιάννη Πρωτούλη.

Ο Θάνος Τζήμερος ζήτησε επίμονα, μάλιστα, να έρθει η αστυνομία, για να συλλάβει τον κο Πρωτούλη. Η παρουσία των αστυνομικών, όμως, έριξε λάδι στη φωτιά, καθώς σύμβουλοι από πολλές δημοτικές παρατάξεις διαφώνησαν με την παρέμβαση της στο περιφερειακό συμβούλιο.

Αφορμή για το επεισόδιο στάθηκε το θέμα της παράτασης του ωραρίου των καταστημάτων στο Αιγάλεω, όταν ο Θάνος Τζήμερος άρχισε να αποκαλεί από το μικρόφωνο τον κύριο Πρωτούλη ως «σταλινοφασίστα», «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».

Ο κύριος Τζήμερος αποκαλεί σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση έτσι τον κύριο Πρωτούλη, όμως, αυτήν τη φορά, ο τελευταίος αντέδρασε.

Συγκεκριμένα, αποκάλεσε τον Θάνο Τζήμερο «ξεφτίλα», «επαγγελματία ρουφιάνο» και «ναζί με κοστούμι».

Ακόμα, φανερά εκνευρισμένος, ο Γιάννης Πρωτούλης κινήθηκε προς τον Θάνο Τζήμερο και έσπρωξε το φλιτζάνι καφέ που είχε μπροστά του, με αποτέλεσμα να του λερώσει το κοστούμι.

Έτσι, ο κύριος Τζήμερος σηκώθηκε και ζήτησε την παρέμβαση της αστυνομίας, την οποία, μάλιστα, κάλεσε από το κινητό του. Οι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, να εξηγήσουν στους αστυνομικούς τι συνέβη και να πείσουν τον Θάνο Τζήμερο να μην καταθέσει μήνυση.

Πάντως, ο κύριος Τζήμερος επέμεινε στο να γίνει η σύλληψη, για να του πουν οι αστυνομικοί ότι πήραν εντολή να αποχωρήσουν και στη συνεδρίαση θα πάει ανώτερος αξιωματικός.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή: reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις