Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Είμαι φαντάρος σε μονάδα της Θεσσαλονίκης και ένας από τους πολλούς που αντί να φυλάω σύνορα, υπηρετώ σε δομές μεταναστών .

Είμαι φαντάρος σε μονάδα της Θεσσαλονίκης και ένας από τους πολλούς που αντί να φυλάω σύνορα ,υπηρετώ σε δομές μεταναστών . Σας βεβαιώνουμε και
σας «τονίζουμε ότι το σύνολο του εμπλεκόμενου προσωπικού –στρατιώτες, Υπαξιωματικοί, Αξιωματικοί- εκφράζουν τα πιο ακραία συναισθήματα τους καθώς εργάζονται ως δούλοι μέσα σε άθλιες συνθήκες, ατελείωτες ώρες, για να στήσουν τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης φυλάκισης-ελέγχου-διαλογής-απέλασης των μεταναστών ,αντί να εκπαιδεύονται .
Και τα 12 στρατόπεδα εντός του αστικού ιστού της Θεσσαλονίκης θα γίνουν hot spot με παραθυράκι του γνωστού Ρυθμιστικού Σχεδίου Θεσσαλονίκης που αναγνωρίζει την ανάγκη της απομάκρυνσης των στρατοπέδων από τον αστικό ιστό για τη δημιουργία ελεύθερων και πράσινων χώρων
Ό,τι κι αν γίνεται όμως είναι προσωρινό δε αλλάζει την κατάσταση και μας παγιδεύει περισσότερο . Μια λύση μόνο υπάρχει και την προέβαλλε η Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης . Να ανοίξει ο Βαλκανικός Διάδρομος και να ξεχυθούν όλοι αυτοί στα Ευρωπαϊκά κράτη και εκεί που θέλουν να πάνε. Οι ίδιοι οι μετανάστες τούτο θέλουν και τούτο περιμένουν . Τους κοροϊδεύουν , τους εκμεταλλεύονται για να βγάλουν λεφτά όπως μας λένε . Είναι θέμα χρόνου να γίνει το μεγάλο μπαμ , είμαστε πεπεισμένοι γι αυτό
Τα νέα πλέον για το επικείμενο άνοιγμα του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ από τα σύνορα με τα Σκόπια διαδίδονται με ταχύτητα . Πιστεύουμε ότι είναι η μοναδική αποτελεσματική λύση .
Εάν και εσείς αυτό πιστεύεται διαδώστε το ,θα κάνετε καλό και στο στράτευμα . Βοηθήστε μας .
Διονύσης

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.