Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Ισραηλινοί κάνουν μπάρμπεκιου μπροστά στους Παλαιστίνιους απεργούς πείνας [ΒΙΝΤΕΟ]

Κι ενώ οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά των Παλαιστίνιων κρατουμένων, πολλοί από τους οποίους είναι παιδιά,
συνεχώς αυξάνονται, ενώ οργανώσεις και φορείς καλούν το Ισραήλ να τερματίσει τη φυλάκιση Παλαιστινίων κρατουμένων χωρίς δίκη, δεδομένου και ότι η Διεθνής Αμνηστία επιβεβαιώνει ότι τουλάχιστον 500 άτομα κρατούνται χωρίς κατηγορία ή δίκη, μέλη Ισραηλινής δεξιάς οργάνωσης  στήσανε μπάρμπεκιου έξω από τη στρατιωτική φυλακή Όφερ στη Δυτική Όχθη, όπου 1.500 Παλαιστίνιοι πραγματοποιούν απεργία πείνας διαμαρτυρόμενοι για τις άθλιες συνθήκες κράτησης.

Όπως αναφέρει ο πολιτικός σχολιαστής Mo Ansar στο RT News, ο Marwan Barghouti, ο οποίος βρισκόταν στις ισραηλινές φυλακές για περίπου 15 χρόνια δήλωσε ότι «η απεργία πείνας είναι η πιο ειρηνική μορφή αντίστασης που υπάρχει. Προκαλεί τον πόνο μόνο στους συμμετέχοντες και στους αγαπημένους τους, με την ελπίδα ότι τα κενά στομάχια και η θυσία τους θα βοηθήσουν το μήνυμα να αντηχεί πέρα ​​από τα όρια των κυττάρων τους. Και, ως απάντηση σε αυτό, οι Ισραηλινοί θεωρούν αστείο και έξυπνο να οργανώσουν μπάρμπεκιου μπροστά σε αυτούς τους ανθρώπους που λιμοκτονούν στις φυλακές, μαγειρεύοντας μπροστά τους, χλευάζοντάς τους. Είναι αποτρόπαιο».Ο Barghouti έγραψε πρόσφατα στην New York Times, όπου μίλησε για τους θανάτους, τα βασανιστήρια, την απάνθρωπη μεταχείριση, την κατάργηση των δικαιωμάτων οικογενειακής επίσκεψης. Υπενθύμισε επίσης ότι κάποιοι από αυτούς τους κρατούμενους είναι παιδιά ηλικίας 10, 12, 14 ετών. Τα παιδιά που φυλακίστηκαν για τί; Επειδή πετούσα πέτρες; Τα μεγάλα ερωτήματα που θέτει και η Διεθνής Αμνηστία και άλλοι σε όλο τον κόσμο σχετικά με τις αυξανόμενες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εις βάρος αυτών των Παλαιστινίων κρατουμένων, παραμένουν αναπάντητα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις