Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Και για όσους διαμαρτυρόμενους και μη, που χασκογελούνε ή προσμένουν ως «προσωπικότητες» μέσα από τις...

Μόνον υπό μορφήν εταιρείας μπορεί να σου υφαρπάξει κάποιος, ή το Σύστημα που διευθύνει την Κεντρική σου Τράπεζα,
όλη σου την περιουσία –πάνω και κάτω από τη γη που κατοικείς.
Διάλεξε λοιπόν.
Μετανάστης στον τόπο σου, που δεν είχε ποτέ νόμους υπέρ του πολίτου, ή σε μία άλλη χώρα που έχει νόμους για όλους τους πολίτες, γηγενείς και μη.
...
Και για όσους διαμαρτυρόμενους και μη, που χασκογελούνε ή προσμένουν ως «προσωπικότητες» μέσα από τις τηλεοπτικές «παρεμβάσεις» τους να πουν το ποιήμα τους, αλλά και προκοπή δεν βλέπουν ως πλειοψηφία οι αμέτοχοι «ανώνυμοι» πολίτες στην συμμετοχική δια της τσέπης των δημ(ι)οκρατίας που τους παρακολουθούν, στο τέλος οι τελευταίοι θα συνεισφέρουν και το αίμα τους για να μην διαλυθεί δήθεν η ήδη μοιρασμένη από την δεκαετία του ’70 Αποικία τους.
Η «ΕΛΛΑΣ Α.Ε.» δεν είναι πλέον η Χώρα, η Πατρίς, το Έθνος των Ελλήνων, όσο και να αποτίναξε τον ζυγό των Μωαμεθανών, όσο και να απέκτησε κάποτε ..«Σύνταγμα» ή έδιωξε τον «Βασιλιά» της για να φέρει την «Μεταπολίτευση», αλλά ένας χώρος μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μην δίνετε, αφού η τελευταία περίοδος συνεισέφερε στην καλοσχεδιασμένη καταλυτική διάλυσή της.
:
το βαθύ
Αποικιακό
Προδοτικών
Ολοκληρωτικών
Ιδεολογιών
Κράτος
Ινστιτούτων και
Αθρησκείας
γυαλίζει στο ανέπαφο από την μιζέρια της καθημερινότητας χαμόγελο της Τυρανίας με τα τροφαντά καλοχορτασμένα μάγουλα των ιδεολογικών αντιπροσώπων του μέσω των καθοδηγήσεων των ξένων Πρεσβειών του σχεδιασμού της συντήρησης του παρακράτους και της τρομοκρατίας, οι οποίοι κρατούν τον ελληνικό λαό σε νάρκωση, για να διοικεί ως κοπάδι όσους ακόμη δεν βλέπουν και δεν συνειδητοποίησαν με το λυώσιμο της μάσκας λόγω κρίσης το σάπιο συστατικό συντήρησης της ασυδοσίας, αντί (άμεσης) Δημοκρατίας, μέσω των σκανδάλων.
Πώς δεν πρόκειται ποτέ να δουν την άσπρη μέρα που την ακριβοπλήρωσαν σε Φόρους, αλλά ούτε και θα σωθούν, αφού τα χρήματά τους πηγαίνουν σε λαούς, οι οποίοι τους αντικαθιστούν συνεχώς, και που δεν καταλαβαίνουν όχι μόνον στοιχειώδη Πολιτισμό, αλλά τους έφεραν σ’ αυτόν τον Ιερό τόπο για να επιβάλλουν αυτό που δεν τους άρεσε στην δική τους χώρα. Τον Σκοταδισμό του Μεσαίωνα ή Παγκοσμιοποίηση!
Νίκος Πρασσάς


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις