Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Και ο Π. Ψωμιάδης έψησε σουβλάκια (VIDEO)

Έκανε λόγο για «λαθροεισβολείς» και για μια «σύγχρονη μορφή πολέμου» στη χώρα μας
Το παρών στο ρατσιστικό μπάρμπεκιου στη δομή φιλοξενίας προσφύγων
στα Διαβατά έδωσε και ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην περιφερειάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, εκφράζοντας τη στήριξή του στους «Ενωμένους Μακεδόνες».
Τον κ. Ψωμιάδη υποδέχθηκε ο πρόεδρος των «Ενωμένων Μακεδόνων», Δημήτρης Ζιαμπάζης, ο οποίος τον καλωσόρισε στη φιέστα. Στη συνέχεια, τον οδήγησε στο μνημείο του Μικρασιατικού Ελληνισμού που υπάρχει στα Διαβατά και που, όπως είπε, έγινε επι των ημερών του κ. Ψωμιάδη. Μάλιστα, ο πρόεδρος των «Ενωμένων Μακεδόνων» σε δηλώσεις του είπε πως «ανιστόρητοι παραλληλίζουν το λαθρομεταναστευτικό- μπίζνα με αυτούς τους πρόσφυγες του 1922».
«Με γεμάτες τις καφετέριες αγώνας δεν γίνεται» είπε αρχικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και τόνισε: «Οι λαθροεισβολείς είναι το δεύτερο μεγαλύτερο εθνικό πρόβλημα μετά το δημογραφικό. Μπροστά μας έχουμε αλλοίωση πληθυσμού, θρησκεύματος, γλώσσας και ιστορίας. Μιλάμε για μια σύγχρονη μορφή πολέμου. Ο εχθρός είναι μέσα στη χώρα μας».
Μετά τις δηλώσεις, ο κ. Ψωμιάδης έψησε κι ο ίδιος σουβλάκια ενώ όταν του πρόσφεραν αλκοόλ, εκείνος είπε ότι πίνει μόνο γάλα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις