Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

EKTAKTO! Κατάληψη και Πορεία Μαθητών στα Γιαννιτσά με σύνθημα «ΕΞΩ οι Λaθρoμετενάστες από τα Σχολεία - Κλείστε τα Σύνορα»...!!! ΒΙΝΤΕΟ

«Απελάστε τους λαθραίους. Κλείστε τα σύνορα. Αλληλεγγύη στους Έλληνες» γράφει το πανό που αναρτήθηκε σε σχολείο στα Γιαννιτσά, που τελεί υπό κατάληψη ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μετεγκατάσταση προσφύγων στην περιοχή...


Πορεία με συνθήματα κατά των προσφύγων που βρίσκονται στην περιοχή πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί μαθητές του ΕΠΑΛ Γιαννιτσών.

Οι μαθητές κρατώντας πανό και ελληνικές σημαίες, φωνάζοντας συνθήματα όπως «έξω από τα σχολεία οι λαθρομετανάστες» και τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή», κινήθηκαν στους δρόμους της πόλης.

Σημειώνεται πως από σήμερα το ΕΠΑΛ Γιαννιτσών τελεί υπό κατάληψη, με τους μαθητές να αντιδρούν στη μετεγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή.

Οι μαθητές ανήρτησαν πανό στο σχολείο που γράφει: «Απελάστε τους λαθραίους. Κλείστε τα σύνορα.




Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις