Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Τουρκικά ελικόπτερα παραβίασαν τον εναέριο χώρο της Κύπρου – Βίντεο-ντοκουμέντο

Δεν έχουν τέλος οι Τουρκικές παραβιάσεις στην Κύπρο. Αυτές οι κινήσεις βέβαια είναι και ένα σημάδι, καθώς η Λευκωσία θα πρέπει εδώ και τώρα να προμηθευτεί και με άλλα εξοπλιστικά.


Θετικό το ότι πρόσφατα μπήκε στο οπλοστάσιό της το σερβικό πυροβόλο Nora-B52, αλλά αυτό δεν αρκεί.

Γιατί ας μην ξεγελιόμαστε, καμία χώρα δεν πρόκειται να σώσει την Κύπρο και δυστυχώς δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι και η στάση της Αθήνας σε ενδεχόμενο τουρκικής πρόκλησης κατά του νησιού.


Σε παραβίαση του εναέριο χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην περιοχή Καϊμακλίου φαίνεται να προέβησαν 2 τουρκικά ελικόπτερα τύπου Cougar.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι πως τα 2 ελικόπτερα παραμένουν ως μόνιμη δύναμη στο παράνομο αεροδρόμιο στο κατεχόμενο Κρηνί της επαρχίας Λευκωσίας για σκοπούς έρευνας και διάσωσης, αναφέρει το sigmalive.com

Εκτιμάται ότι η συγκεκριμένη πτήση αφορά τα δοκιμαστικά για την επικείμενη παρέλαση στις 15 Νοεμβρίου για την ανακήρυξη του ψευδοκράτους 1983.

Δείτε βίντεο:




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις