Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019

Μαρτυρία φοιτήτριας από το Πάντειο: Οι αναρχικοί πετούσαν μπουκάλια και μας χτύπησαν στο κεφάλι

Τις εικόνες τρόμου που έζησαν οι φοιτητές στη συνέλευση του Παντείου, περιέγραψε στην εφημερίδα
«Ελεύθερος Τύπος», φοιτήτρια του Ιδρύματος.

«Όταν ήταν σειρά μου να ανέβω στο βήμα άρχισαν να φωνάζουν και μου πέταγαν μπουκάλια. Δύο παιδιά μέλη της παράταξης δέχθηκαν επίθεση από αναρχικούς και τους χτύπησαν και τους δύο στο κεφάλι. Ήρθε ασθενοφόρο στο πανεπιστήμιο και οι γονείς του ενός ήθελαν να τον πάνε στο νοσοκομείο καθώς υπήρχε ο κίνδυνος διάσεισης. Φοβήθηκε, όμως, το παιδί και δεν ήθελε να δώσει έκταση στο θέμα επομένως δεν πήγε στο νοσοκομείο. Ο άλλος είχε σημάδια στο το κεφάλι από τα χτυπήματα αλλά δεν υπήρχε κίνδυνος για κάτι πολύ σοβαρό» αναφέρει χαρακτηριστικά η Β. , φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Όπως εξήγησε, μετά τα επεισόδια η συνέλευση διαλύθηκε με αποτέλεσμα να μη βγει αποτέλεσμα για κατάληψη ή μη της σχολής. «Λίγο αργότερα, μαζεύτηκε μία μικρή ομάδα, έκανε συνέλευση μόνη της, χωρίς απαρτία και τελικά αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κατάληψη μέχρι σήμερα. Την Τρίτη έχουμε και πάλι συνέλευση».

Δείτε βίντεο με τους φοιτητές να τρέχουν έντρομοι μόλις ξεκινά ή ένταση:


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις