Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Παίκτης του Master Chef έμεινε… μισός (ΦΩΤΟ)

Ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες του κοινού αλλά και της κριτικής επιτροπής.
Ο Δημήτρης Τσίκιλης μπήκε στις οντισιόν και στη συνέχεια στο σπίτι του MasterChef και κέρδισε τους
πάντες με τον εύθυμο χαρακτήρα του, τη διάθεσή του για χιούμορ αλλά και την εμφάνισή του, με το χαρακτηριστικό τσιγκελωτό μουστάκι.
Ο 34χρονος σεφ ήταν ένας από τους πιο ευτραφείς παίκτες που έχουν περάσει από το ριάλιτι όμως φαίνεται πως άφησε πίσω αυτό το κομμάτι του εαυτού του. Στις τελευταίες του φωτογραφίες στα social media του μοιάζει αγνώριστος αφού έχει χάσει πολλά κιλά.
Ο Δημήτρης Τσίκιλης μοιάζει να άλλαξε τελείως τη ζωή του μετά τη γέννηση του δεύτερού του παιδιού, το οποίο ήταν μόλις έξι μηνών όταν μπήκε στο παιχνίδι. Η διαφορά του τότε με το τώρα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.