Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Ο Δ.Βίτσας προτρέπει σε... εμφύλιο πόλεμο για «να τιμωρηθούν από τον δημοκρατικό κόσμο» όσοι τρώνε χοιρινό!

Νέο παραλήρημα από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας, τρομάρα του, τον Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος ζήτησε ουσιαστικά...
εμφύλιο πόλεμο για «να τιμωρηθούν από τους δημοκράτες» όσοι πολίτες ψήνουν, τρώνε χοιρινό και πίνουν αλκοόλ κοντά σε μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες!

Μετά την κυβέρνηση και την αδελφή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, την Ντόρα Μπακογιάννη που είτε έμμεσα (ο κυβερνητικός εκπρόσωπος) είτε άμεσα (η Μπακογιάννη) τάχθηκαν κατά του ψησίματος χοιρινού, έρχεται ο Δ.Βίτσας, ο οποίος το πήγε ακόμα παραπέρα από εκεί που το πήγε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης που ζήτησε την ποινικοποίηση του ψησίματος χοιρινού κρέατος και την πόση αλκοόλ κοντά σε μουσουλμάνους και ζητά από τους «δημοκρατικούς πολίτες να περάσουν σε πράξεις αυτοδικίας κατά των οργανωτών μπάρμπεκιου»!

Σε ερώτησή του για το προσφυγικό – μεταναστευτικό στην Βουλή ο Δημήτρης Βίτσας, αφού επικρότησε την στάση της κυβέρνησης απέναντι στους παράνομους αλλοδαπούς μετανάστες με την φράση «Η κυβέρνηση της ΝΔ μοιάζει να έμαθε και να κατάλαβε πραγματικά ότι τους πρόσφυγες δεν τους έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Μουζάλας, η Χριστοδουλοπούλου αλλά ο πόλεμος, η κρίση, η φτώχεια, η κλιματική αλλαγή», είπε το εξής ανατριχιαστικό:

«Τελευταία έχουμε τους ενωμένους χοιρινομεθύστακες, τους οποίους ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης πρόθυμα προβάλουν, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο δημοκρατικός κόσμος θα αντισταθεί και θα τους τιμωρήσει»!

Αρα, αν δεν νομοθετήσει η κυβέρνηση (όχι ότι απέχει πολύ) την απαγόρευση ψησίματος χοιρινού και πόσης αλκοόλ κοντά σε μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες, «θα αναλάβει ο δημοκρατικός κόσμος να συνετίσει τους παράνομους», κατά τον Δ.Βίτσα!

Και το ερώτημα είναι πώς θα συμβεί αυτό; Πώς θα αντισταθεί και πώς θα τους τιμωρήσει ο δημοκρατικός κόσμος τους «παραβάτες»; Οπως το 1944 με τις σφαγές στην Αθήνα; Οπως το 1946-1949 με τις πηγάδες και τις μαζικές εκτελέσεις; Μήπως αυτό που προτρέπει ο Δ.Βίτσας είναι σε εμφύλιο πόλεμο; Και ποιος θα του απαντήσει;


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις