Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Ο Κικίλιας εξήγησε γιατί υπάρχει χρέωση στο ΡΟΥΦ... 1142

Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας εξήγησε τους λόγους που ένα τηλεφώνημα για να
καταγγείλεις (ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕΙΣ) όσους δεν τηρούν τον αντικαπνιστικό νόμο, χρεώνεται.

Ο νέος αντικαπνιστικός νόμος έχει σηκώσει μεγάλη κουβέντα, όχι τόσο σχετικά με το αν θα πρέπει να υπάρχει ή όχι, όσο με τους τρόπους εφαρμογής του.

Μία παράμετρος που έχει σηκώσει πολλές αντιδράσεις αφορά τον τετραψήφιο αριθμό που μπορεί να καλέσει κάποιος που θέλει να καταγγείλει μη τήρηση των διατάξεων του από άτομο ή επιχείρηση, το γνωστό πλέον 11.42

Εκτός από την όλη διαδικασία, υπάρχει και το θέμα της χρέωσης, καθώς δεν είναι δωρεάν. Αντιθέτως υπάρχει χρέωση που εξαρτάται από τον πάροχο, κάτι που εύλογα δημιουργεί ερωτήματα από τη στιγμή που δημιουργήθηκε και για να ενημερώνει για την υγεία των πολιτών (εκτός από τις καταγγελίες).

Το πρωί του Σαββάτου λοιπόν, ο Βασίλης Κικίλιας φιλοξενήθηκε στον ΑΝΤ1 όπου επιχείρησε να δώσει κάποιες εξηγήσεις...

Όπως είπε είναι συμβολική, απλώς και μόνο για να αποφεύγονται οι φάρσες, οι κακεντρέχειες και τα «καρφώματα» μεταξύ ανταγωνιστών καταστηματαρχών.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις