Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019

“Ο Μπαγκντάντι πνευματικό παιδί των ΗΠΑ και δεν έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος του” λέει η Ρωσία!

Ο αλ Μπαγκντάντι ήταν « πνευματικό τέκνο των Ηνωμένων Πολιτειών», δήλωσε  ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Russian 24.
Ο Λαβρόφ εμφανίστηκε επιφυλακτικός για το αν πράγματι ο Μπαγκντάντι είναι νεκρός.

“Έγιναν ανακοινώσεις  επίσημες και θριαμβευτικές, αλλά ο στρατός μας εξακολουθεί να μελετάει τα γεγονότα και δεν μπορούμε ακόμη  να επιβεβαιώσουμε  πολλά από αυτά που έχουν πει οι ΗΠΑ”.

Ο Λαβρόφ σημείωσε ότι το Ισλαμικό Κράτος  προέκυψε μετά την εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ και την απελευθέρωση εξτρεμιστών από φυλακές .

“Ως εκ τούτου, σε κάποιο βαθμό, οι Αμερικανοί εξάλειψαν αυτό που γέννησαν, αν πραγματικά το έχουν κάνει βεβαίως”, πρόσθεσε ο Λαβρόφ.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις