Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019

Όταν στρατιωτικοί καλούνται να πληρώσουν εξώδικα και μηνύσεις που δεν τους αφορούν

Η ομάδα των στρατιωτικών που το 2015, λίγο μετά από την κυβερνητική αλλαγή εμφανίστηκαν ως “αντίπαλο συνδικαλιστικό δέος” της ΠΟΕΣ, ακολούθησαν όλα αυτά
τα χρόνια μια άκρως επιθετική πολιτική κατά όποιου δημοσιογράφου “τόλμησε” να θέσει ερωτήματα για την προσπάθεια τους. Στη συνέχεια έκαναν ακριβώς το ίδιο και για συναδέλφους τους στρατιωτικούς. Είχαμε το “προνόμιο” να υποστούμε τις συνέπειες αυτής της πολιτικής, αλλά “συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια”.
Μία απορία που είχαμε ήταν πως στην Ελλάδα, που η δικαιοσύνη είναι ακριβή υπόθεση γίνονταν όλες αυτές οι αποστολές εξωδίκων και οι μηνύσεις. Η επιστολή παραίτησης ενός στρατιωτικού που συμμετείχε στην όλη προσπάθεια δίνει μία απάντηση. Όπως προκύπτει από την επιστολή παραίτησης που το Militaire.gr έχει στη διάθεση του, όλα αυτά τα δικαστικά έξοδα καλύπτονται “με τα χρήματα που μας δίνουν τα μέλη μας για να λειτουργήσει η θεσμική εκπροσώπηση”. Αυτό γράφει επί λέξει στην επιστολή παραίτησης, επισημαίνοντας μάλιστα τη διαφωνία του για όλες αυτές τις επιχειρήσεις διώξεων.
Ελπίζουμε ότι από δω και πέρα θα δαπανούν χρήματα για δικαστικούς αγώνες υπέρ των στρατιωτικών και όχι για άλλου είδους δικαστικές διαμάχες που δεν αφορούν σε καμία περίπτωση τα στελέχη και το προσωπικό των ΕΔ.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις