Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019

Παίρνει πλαστικά ποτηράκια, τα ενώνει με συρραπτικό και φτιάχνει μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη κατασκευή

Μοναδικό αποτέλεσμα – Χρήσιμες πληροφορίες: Πρόκειται για ένα κόλπο, το οποίο ακολουθούν μόνο τα άτομα, που αρέσκονται να δημιουργούν δικές τους «εφευρέσεις».
Δηλαδή, τα άτομα που μοιάζουν στον κύριο Γρανάζη. Πρόκειται για έναν από τους χαρακτήρισες της Disney, ο οποίος εμφανίζονταν στα κόμικ του Μίκι Μάους.
Ο κύριος Γρανάζης είχε το ταλέντο να φτιάχνει διάφορες συσκευές και περίεργα μηχανήματα, τα οποία οι άλλοι αδυνατούσαν καν να φανταστούν την ύπαρξή τους. Στη δική μας περίπτωση, μπορείτε να φτιάξετε κάτι πολύ πιο απλό από τις εφευρέσεις του κυρίου Γρανάζη, αλλά θα είναι εξίσου εντυπωσιακό.

Σε περίπτωση που είστε δημιουργικοί σαν άτομα, το βέβαιο είναι πως θα λατρέψετε την ακόλουθη ιδέα. Όσον αφορά τα υλικά που θα χρειαστείτε, αυτά δεν είναι άλλα από πενήντα πλαστικά ποτήρια, ένα συρραπτικό και ένα τρυπάνι. Η συνέχεια πρόκειται να σας εντυπωσιάσει. Αυτό, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο.

Πρέπει να δημιουργήσετε μία μπάλα. Ακολούθως, αυτή τη μπάλα θα πρέπει να τη διαμορφώσετε κατάλληλα. Δηλαδή, θα πρέπει να τοποθετήσετε επάνω της λαμπάκια Χριστουγέννων. Με αυτό τον τρόπο δεν θα δημιουργήσετε κάτι συνηθισμένο. Το αντίθετο, μάλιστα. Θα φτιάξετε κάτι μοναδικό, το οποίο θα σας συναρπάσει.

Μοναδικό αποτέλεσμα – Χρήσιμες πληροφορίες: Ακολουθείστε τις παρακάτω οδηγίες για να φτάσετε σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα, το οποίο θα σας ικανοποιήσει
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις