Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Λοιπόν χωρίς πολλά πολλά και σάλτσες ο πατέρας Αντώνιος είπε τα αυτονόητα..

Vasilis Levantis
Λοιπόν χωρίς πολλά πολλά και σάλτσες ο πατέρας Αντώνιος είπε τα αυτονόητα.. Δεν γίνεται να βάλεις μετανάστες δίπλα σε δομή που φιλοξενεί παιδάκια γιατί θα είναι επικίνδυνο, καθώς η
πλειοψηφία των μεταναστών είναι ενήλικοι και αγαμοι άνδρες, που προέρχονται από μουσουλμανικες χώρες με σημαντικές πολιτισμικές διάφορες (όπου π.χ τα κορίτσια θεωρούνται γυναίκες σε αρκετά μικρότερη ηλικία) και ότι μεταξύ των κρατουμένων θα περιλαμβάνονται παράνομοι, εγκληματίες, πιθανώς ακόμη και τρομοκράτες. Η εμπειρία έχει απόδειξει ότι, δυστυχώς, αρκετά μεγάλη μερίδα του πληθυσμού των προσφύγων και μεταναστών, ίσως κάι λόγο των δυσμενών συνθηκών διαβίωσης τούς, αλλά και άλλων λόγων, δεν είναι σε θέση να σεβαστεί τις ιδιοκτησίες που γειτνιαζουν με τούς χώρους διαμονής τούς και έχουν προξενησει μεγάλες φθορές και κλοπές..
ΜΕΤΆ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΡΈΘΗΚΑΝ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΉΝΥΣΑΝ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΌ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΜΙΣΟΥΣ.....


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις