Ένας 66χρονος στο Πήλιο τα έβαλε με τη γυναίκα του επειδή
 έδινε περισσότερη σημασία στον γάτο τους παρά στον ίδιο και συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, σύμφωνα με το magnesianews.gr.
O καβγάς ξεκίνησε με αφορμή τον γάτο του ζευγαριού ενώ ο 66χρονος απείλησε και έσπρωξε την 43χρονη σύζυγό του.
Το ζευγάρι βρισκόταν στο αυτοκίνητό του όταν ο 66χρονος απείλησε τη σύζυγό του πως θα εγκαταλείψει την ίδια και τον γάτο κάπου στο βουνό του Πηλίου.
Στη συνέχεια ο 66χρονος δεν άφηνε τη 43χρονη να βγει από το αυτοκίνητο και μόλις έκοψε ταχύτητα, στο ύψος του περιφερειακού, η γυναίκα άνοιξε την πόρτα και διέφυγε. Στο αυτοκίνητο παρέμεινε ο 66χρονος με τον γάτο.
Η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία και αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλου μετά από αναζητήσεις εντόπισαν τον 66χρονο τον οποίον και συνέλαβαν για ενδοοικογενειακή βία.
O δράστης ισχυρίστηκε ότι παράτησε κάπου στο χωριό το ζώο που βρισκόταν σε κλουβί με τροφή για να τον εντοπίσει η σύζυγός του.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!