Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

O ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ. - «Ρίξτε τους πρόσφυγες στο Αιγαίο» πρότεινε στέλεχος της ΝΔ και διεγράφη

Πώς προσπάθησε να δικαιολογήσει τις δηλώσεις του ο Ιωάννης Σαντετσίδης

Αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση στελέχους της Νέας Δημοκρατίας στην Κοζάνη Ιωάννη Σαντετσίδη. «Ρίξτε τους πρόσφυγες στο Αιγαίο» πρότεινε, κάτι που προκάλεσε τη διαγραφή του από το κόμμα.

Το στέλεχος της ΝΔ χαρακτήρισε «μαύρους» τους πρόσφυγες και τους μετανάστες και τόνισε: «Όταν οι δικοί μας πήγαν Γερμανία, Ελβετία και Βέλγιο ήταν νόμιμοι, ηθικοί και σεμνοί».

Σε δηλώσεις του το πρωί στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Αlpha, ο ίδιος σημείωσε: «Εννοούμε τους τζιχαντιστές που έρχονται μέσα στις βάρκες και είναι άλλοι αρμόδιοι για να το διευκρινίσουν αυτό. Αυτοί που έρχονται με τα καράβια, ξέρουμε τι είναι; Μέσα σε αυτούς, επειδή δεν υπάρχει νόμιμη διαδικασία, δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί γιατί έχει μπει στην Ελλάδα κάθε καρυδιάς καρύδι. Είμαστε εναντίον των συγκεκριμένων που δημιουργούν προβλήματα. Η ανάρτηση δείχνει φωτογραφία, λέει πολλά, με τη Μυρτώ. Εμείς τα έχουμε με αυτούς».


Πάντως, η ανάρτηση έχει «εξαφανιστεί» από τον λογαριασμό του...

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις