Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Ο συριακός στρατός ανακτά πόλεις στα σύνορα με την Τουρκία – Κούρδοι ανατινάζουν Τουρκικό εκσκαφέα στη Συρία – Βίντεο

Συνεχίζονται οι επιθέσεις στη Βόρεια Συρία με τον στρατό της χώρας να έχει ανακτήσει την κατοχή σε διάφορες πόλεις της υπαίθρου.


Στις 24 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσαν οι Κουρδικές δυνάμεις, στις 15:15, στόχευσαν ένα θωρακισμένο όχημα που ανήκε στον τουρκικό στρατό κατοχής. Το όχημα αυτό άνοιγε δρόμο μεταξύ δύο φυλακίων στο Χακκάρι.
Το όχημα επλήγη καίρια αφού καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ όπως εντοπίστηκε αργότερα, σκοτώθηκε και ο Τούρκος χειριστής του.
00:12
00:50

Ο Συριακός Στρατός εξακολουθεί να έχει πλήρη έλεγχο της πόλης Ayn Issa
Ο ιστότοπος ειδήσεων al-Ahad της αραβικής γλώσσας ανέφερε μια πηγή της SDF, σύμφωνα με την οποία η προαναφερθείσα δύναμη και ο Συριακός Αραβικός Στρατός έχουν τον πλήρη έλεγχο της πόλης  Ayn Issa, παρά τις κάποιες αξιώσεις των ακτιβιστών των μέσων της αντιπολίτευσης.
«Οι συγκρούσεις εξακολουθούν να υφίστανται στη βόρεια ύπαιθρο αυτής της περιοχής», πρόσθεσε η πηγή.
Σημείωσε ότι όλοι οι κάτοικοι του προσφυγικού στρατοπέδου Ayn Issa είχαν μεταφερθεί στην ασφαλή ζώνη.
Αυτό συμβαίνει καθώς τα δυτικά μέσα ενημέρωσης είχαν αναφέρει πως βαριές επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν από τα Τουρκικά στρατεύματα κατά των θέσεων του Συριακού Στρατού στη Raqqa.
Ο τουρκικός στρατός στην πιο πρόσφατη στρατιωτική επιχείρησή του στη Συρία «χτύπησε» τις θέσεις του Συριακού Στρατού στην περιοχή της Ayn Issa στη Βόρεια Raqqa.
Σε σχετική εξέλιξη στις 20 Νοεμβρίου, οι μονάδες του Συριακού Στρατού συνέχισαν τις στρατιωτικές τους επιχειρήσεις κατά μήκος των συνόρων της χώρας με την Τουρκία και επανέκτησε τον έλεγχο σε πέντε σημεία στο βορειοδυτικό Al-Hasakah.
Ο Συριακός Στρατός συνέχισε την πρόοδό του στις παραμεθόριες περιοχές περίπου ένα μήνα μετά την εισαγωγή εκεχειρίας μεταξύ της Τουρκίας και των κουρδικών δυνάμεων στη βόρεια Συρία.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.