Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Sloukas go home: Χυδαία επίθεση Τούρκων σε Σλούκα με τον Κεμάλ να πετάει Έλληνες στη θάλασσα

Με άκρως χυδαίες και εμετικές εικόνες που δείχνουν τον Κεμάλ Ατατούρκ να πετάει Έλληνες στη θάλασσα, συνεχίζουν την επίθεσή τους στον Έλληνα μπασκετμπολίστα Κώστα Σλούκοι Τούρκοι οπαδοί.


Διαστάσεις έχει πάρει στην Τουρκία η αντίδραση του Έλληνα μπασκετμπολίστα Κώστα Σλούκα, σε ματς της Φενέρμπαχτσε με την Μπεσίκτας, όταν οι συμπαίκτες του κράτησαν πανό με το οποίο τίμησαν την μνήμη του Κεμάλ Ατατούρκ.

Συγκεκριμένα, για την 81η επέτειο από τον θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ οι παίκτες της Φενέρμπατσε, κατά την είσοδό τους στο γήπεδο για τον αγώνα με την Μπεσίκτας, κράτησαν σχετικό πανό, το οποίο έγραφε «θυμόμαστε με νοσταλγία και σεβασμό».

Ωστόσο, ο Κώστας Σλούκας ήταν ο μοναδικός που δεν άγγιξε το πανό, με τους φίλους της Φενέρ και όχι μόνο να «ξεσηκώνονται» και να επιτίθενται στον Έλληνα διεθνή, κάτω από την σχετική ανάρτηση της ομάδας στο Twitter.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχαν και εκείνοι έγραψαν ότι είναι δικαίωμά του να μην το κρατήσει και πως δεν έχει προκαλέσει ποτέ με τη συμπεριφορά του, όσο είναι στην τούρκικη ομάδα.

Ωστόσο, η επίθεση από μία μερίδα Τούρκων συνεχίστηκε και συνδυάστηκε μάλιστα με την... Μικρασιατική καταστροφή.

Αρκετοί ήταν αυτοί που πόσταραν εμετικές εικόνες με τον Έλληνα παίχτη και δίπλα τον Κεμάλ να πετά τους Έλληνες στη θάλασσα.

Δείτε τις επίμαχες εικόνες:

11-06-21-image-5dc8fdce92d6d.png




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.