Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

ΣΟΚ από κακοποίηση ζώου στον Πειραιά – Το είχε δέσει στη πίσω ρόδα!

Για κακοποίηση ζώου, κατά παράβαση του άρθρου 16 του Ν. 4039/2012 συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες χθες, 62χρονος ημεδαπός, στην περιοχή της 
 Ακτής Βασιλειάδη του κεντρικού λιμένα Πειραιά, από στελέχη του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
Συγκεκριμένα, κατόπιν τηλεφωνικής καταγγελίας από πολίτη στην οικεία Λιμενική Αρχή, ότι ο ανωτέρω παρέσυρε  με το Ι.Χ.Ε. όχημα του, αδέσποτο ζώο, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο και αφού απεγκλώβισαν το σκύλο από τον πίσω τροχό του αυτοκινήτου, στη συνέχεια προέβησαν στη σύλληψη του, ενώ το αδέσποτο ζώο έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να καταστεί εφικτός ο εντοπισμός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
* Φωτογραφία αρχείου

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.