Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

TO OPΓΙΟ!!!... OI ΦΤΩΧΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ... ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΥΣΕΦ NA KANEI ΣΤΡΙΠΤΙΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΒΟΤΚΑ BELVEDERE NA PEEI!!! - BINTEO

Αυτά που θα παρακολουθήσεις, δεν τα έχεις δει ούτε στην πιο τρελή σου φαντασία.
Την ώρα που πολλοί Έλληνες περνούν τα περισσότερα βράδια, φτωχικά και κλεισμένοι σπίτι κλαίνε την μοίρα τους δίνοντας καθημερινό αγώνα επιβίωσης, οι «κατατρεγμένοι πρόσφυγες» που το ελληνικό
κράτος τους παρέχει δωρεάν στέγη, ρεύμα, νερό, επιδόματα και δεν πληρώνουν μια στην εφορία, πίνουν και καπνίζουν στην υγεία των κορόιδων!
Και όταν λέμε πίνουν, μιλάμε για ακριβά μπουκάλια βότκας Belvedere που για να ανοίξεις ένα και μόνο τέτοιο σε μαγαζί, βγάζεις 100 ευρώ και ο σερβιτόρος βάζει τα γέλια.
vodka-kwlos
vodka 2 me logo
Την ώρα δε που η γνωστή χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ λικνιζόταν προκλητικά πάνω τους ,οι «καημένοι πρόσφυγες που έχουν πόλεμο στην χώρα τους» έχωναν διάφορα χαρτονομίσματα του ευρώ στο σουτιέν και στο στριγκάκι της , για να πνίξουν το «μετατραυματικό τους στρες».
euro mesa me logo
EURO OK
exonan 1
Το χάπενινγκ έγινε στο κέντρο της Αθήνας στο «Dover Νargile café”.
afisa ok
Πολλοί από τους συγκεκριμένους λ@θρομετανάστες, για να μην πούμε όλοι, σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε το makeleio.gr, μένουν σε γνωστό ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται δίπλα από το “café” καθώς και σε τριγύρω σπίτια που είναι μισθωμένα από ΜΚΟ για να τους στεγάζουν!
Ως κερασάκι στην τούρτα, επισημαίνουμε ότι μια χορεύτρια με τα προσόντα και το όνομα της Αναστασίας Γιούσεφ, δεν χορεύει πουθενά για πενταροδεκάρες…
Τέλος θέτουμε το εξής ερώτημα σχετικά το φουμάρισμα που έκαναν oι αλλοδαποί σε κλειστό χώρο, σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύει ο αντικαπνιστικός νόμος; Ταμπέλες ότι απαγορεύεται το κάπνισμα δεν φαίνονται πουθενά, κανένα κλιμάκιο πήγε από κει καμιά βόλτα ή δεν τολμάει;;;
Δείτε τα βίντεο:
Όσα είδατε ήταν απλά ζέσταμα… λίγο μετά το γλέντι πήρε φωτιά όταν η χορεύτρια έμεινε μόνο με καυτά εσώρουχα, δείτε και αυτά τα βίντεο:


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις