Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019

Τουρκία: Από Δευτέρα στέλνει τους φυλακισμένους τζιχαντιστές στις χώρες τους

Η Τουρκία θα ξεκινήσει από την ερχόμενη Δευτέρα να στέλνει τους τζιχαντιστές που έχει συλλάβει, πίσω στις πατρίδες τους.


Αυτό δήλωσε σήμερα, σύμφωνα με κρατικά μέσα ενημέρωση. Η Τουρκία εδώ και καιρό επικρίνει τους Ευρωπαίους συμμάχους της γιατί αρνούνται να πάρουν πίσω τους τζιχαντιστές που είναι πολίτες των χωρών τους και προειδοποίησε πως από Δευτέρα θα ξεκινήσει να τους στέλνει… σπίτια τους ακόμη και αν η υπηκοότητά τους έχει ανακληθεί.
«Τους λέμε: Θα στείλουμε αυτούς τους ανθρώπους πίσω σε σας και αρχίζουμε από τη Δευτέρα», δήλωσε ο Σοϊλού, σύμφωνα με το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, χωρίς πάντως να διευκρινίσει σε ποιες χώρες αναφέρεται.
Αυτό που πάντως παραμένει άγνωστο είναι πως η Τουρκία θα μπορέσει να στείλει κάποιον σε μια χώρα από την οποία του έχει αφαιρεθεί η υπηκοότητά. Χθες ο Ταγίπ Ερντογάν είχε δηλώσει πως πάνω από 1.150 μέλη του Ισλαμικού Κράτους κρατούνται αυτή τη στιγμή στις τουρκικές φυλακές.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις