Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΒΑ ΤΟΥ ΟPEN TV. ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΦΗΞΕ ΟΛΗ. (ΒΙΝΤΕΟ)

Και να κάνει αλκοτέστ και δούμε με τα μάτια μας το αποτέλεσμα στον πίνακα του μηχανήματος, πάλι δεν θα το πιστεύουμε αυτό που βλέπουμε.


Ρωτούμε ευθέως τον αξιότιμο πρώην πρωθυπουργό, πόσα ποτήρια του δημοφιλούς αμερικανικού ποτού που αγαπάει να καταναλώνει, ήπιε για να βγει χαλαρός στο κεντρικό δελτίο με την Νίκη Λυμπεράκη;

Και εκει που μιλούσε για το σκάνδαλο της Novartis κάλεσε το open αν θέλει να είναι ένας ανοιχτός και πλουραλιστικός σταθμός να προβάλει το ντοκιμαντέρ της Ελβετικής τηλεόρασης για την Novartis.

Ξέρουμε ότι μας έχει στην καρδιά του, εμάς εδώ στο makeleio.gr ο πρώην πρωθυπουργός, γιατί ο ίδιος γνωρίζει ότι το makeleio.gr ήταν το πρώτο ελληνικό μέσο ενημέρωσης που παρουσίασε το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ και μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση την ώρα προβολής του από την Ελβετική tv

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ – ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ NOVARTIS – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΤΛΙΣΜΕΝΟ

Δεν παρέλειψε ωστόσο να γίνει για άλλη μια φορά δημόσια ρόμπα ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο κ. Τσίπρας όπως σας είπαμε, κάλεσε τη Νίκη Λυπεράκη να προβάλει το κανάλι το ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης για τη Novartis, μιας και «το σκάνδαλο αυτό είναι παγκόσμιο, έχει απασχολήσει όλο τον κόσμο».
Τότε η γνωστή δημοσιογράφος του απάντησε ότι «μάλλον δεν βλέπετε το κεντρικό μας δελτίο», με τον Αλέξη Τσίπρα να απαντάει γελώντας ότι «αυτό είναι αλήθεια».
Μα πόσο αγένεια…
Και καλά, γιατί πηγαίνει σε ένα δελτίο που δεν το βλέπει;




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις