Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Τους «ξετίναξε» ο καταδρομέας Ε.Μπούχλης: «Μας είχαν απαγορέψει το Μακεδονία Ξακουστή» -«Δεν φοβήθηκα τίποτα»

Σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί προχώρησε ο Ε. Μπούχλης. Μιλώντας στο Star είπε πως είχαν πάρει εντολή να μην τραγουδήσουν το ένδοξο εμβατήριο
στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, αλλά με την πράξη του έφερε τα πάνω κάτω.

Το περιστατικό έγινε επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Άρα όσα γράφαμε τότε επιβεβαιώνονται, ότι δηλαδή το εμβατήριο είναι υπό απαγόρευση.

Βέβαια το ζήτημα είναι ότι η ηγεσία των ΕΔ, όχι το σύνολο, υπάκουσε τις εντολές. Πως το έπραξαν αυτό; Είναι αίσχος.

Όπως δήλωσε, «μας ενημέρωσαν εκείνη τη μέρα ότι δεν θα το τραγουδήσουμε στην παρέλαση. Έτσι αποφάσισα να το τραγουδήσω σε ένα άλμα για να αλλάξω την απόφαση».

Όσο για τις συνέπειες, λέει πως δε φοβήθηκε καθόλου όταν έμαθε ότι θα περάσει στρατοδικείο, ενώ είπε πως οι γονείς του ένιωσαν υπερήφανοι για τον ίδιο. «Θεωρώ ότι έκανα όλους τους Έλληνες υπερήφανους», καταλήγει.

Πριν λίγες μέρες πάντως αποκταστάθηκε η τιμή του, καθώς κρίθηκε θώος παμψηφεί από το Στρατοδικείο Λάρισας.

Μάλιστα αριστερά ΜΜΕ αναφέρθηκαν με ειρωικά σχόλια στην απόφαση του Στρατοδικείου Λάρισας, ενώ το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων «Σπάρτακος», στο γνωστό «μοτίβο» σχολίασε: «Αυτή είναι η Δικαιοσύνη. Με ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη της Ακροδεξιάς απαντά στις απίστευτες προκλήσεις που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές τόσων στρατευμένων».

Δείτε το απόσπασμα στο 22:15:




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις