Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

(vid) Γιαννούλης Για Μαθητές: “Το Σύνθημα Έξω Οι Λαθρομετανάστες Από Την Ελλάδα Δεν Τιμά Την Ελληνική Παιδεία”

Έκκληση να κατατεθεί ένα κοινό αίτημα στην αποκεντρωμένη Διοίκηση απ’ όλες τις παρατάξεις


του περιφερειακού συμβουλίου, ώστε να επανεξεταστεί το ζήτημα των διαμαρτυριών κατά των μεταναστών, ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος να γίνουν προβοκάτσια, ζήτησε σήμερα κατά την διάρκεια της ομιλίας του, στο Περιφερειακό Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, ο Χρήστος Γιαννούλης.

Απευθυνόμενος στους δύο αντιπεριφερειάρχες και στον ίδιο τον Περιφερειάρχη Απ. Τζιτζικώστα ζήτησε να παρθούν πρωτοβουλίες για τα φαινόμενα των αντιδράσεων στο προσφυγικό.

Ο ίδιος επίσης σχολίασε, για μία ακόμα φορά για το ζήτημα αυτό, πώς “το σύνθημα που ακούστηκε σε Γιαννιτσά και Κατερίνη από μαθητές, έξω οι λαθρομετανάστες, δεν τιμά την Ελληνική παιδεία”.

“Με κίνδυνο και πάλι να κανιβαλιστώ, επιμένω και λέω ότι αν θέλετε να υπάρχει συνέπεια λόγων και έργων πρέπει να κάνουμε κάτι όλοι μαζί για να μην υπάρχουν αυτές οι εικόνες στην ελληνική πραγματικότητα” σημείωσε ο επικεφαλής της παράταξης “Κοιτάμε Μπροστά” και βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ.



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

https://www.wepost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.