Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019

Βίντεο που σοκάρει: Διασώστες τρέχουν να σωθούν από ετοιμόρροπο κτίριο στην Αλβανία

Δραματικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη μέχρι και αυτή την ώρα για τον εντοπισμό επιζώντων, κάτω από τα χαλάσματα πολυκατοικίας, στην πόλη Τουμάν της Αλβανίας, που
έχει υποστεί μεγάλες καταστροφές από τον ισχυρό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ.

Διασώστες ελέγχουν εξονυχιστικά τον χώρο, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια τους τη ζωή, καθώς το κτίριο είναι ετοιμόρροπο. Οι έρευνες ξεκίνησαν όταν ο σκύλος της ΕΜΑΚ, Όσκαρ, εντόπισε κάτι στα συντρίμμια, ωστόσο, όταν το απόγευμα συνέβη ο ισχυρός μετασεισμός έπεσε ένα κομμάτι του κτιρίου, με αποτέλεσμα να διακοπούν. Λίγο μετά, ξεκίνησαν εκ νέου.

Οι διασώστες ψάχνουν εναγωνίως ένα σημάδι ζωής τόσο από ένα 7χρονο αγόρι όσο και από τέσσερα ακόμη άτομα, που είναι εγκλωβισμένα στα χαλάσματα. Ο πατέρας του αγοριού, που εργάζεται στην Ελλάδα και επέστρεψε στην Αλβανία όταν έγινε ο ισχυρός σεισμός για να βρει τους δικούς του, μίλησε στην τηλεόραση του Alpha σε απευθείας μετάδοση. H γυναίκα του και το ένα του παιδί βγήκαν ζωντανοί από το κτίριο, η μητέρα του, όμως, δεν τα κατάφερε. Τώρα, αγωνιά για το δεύτερο παιδί του.

Τη στιγμή της ζωντανής μετάδοσης, μάλιστα, οι διασώστες φάνηκαν να απομακρύνονται γρήγορα από το κτίριο, καθώς υπήρχε ο κίνδυνος αυτό να καταρρεύσει.

Δείτε το ρεπορτάζ του Alpha:
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις