Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ... Για τους 400 μετανάστες που μεταφέρουν στο νησί από μέρα σε μέρα...!!! ΚΑΛΕΣΜΑ για την Τετάρτη,,,

Όπως έγινε γνωστό σήμερα στο νησί θα φτάσουν 390 μετανάστες μεταφερόμενοι με πούλμαν και θα εγκατασταθούν σε ξενοδοχεία (ίσως στην θέση Τσιβίλη).
Οι αντιδράσεις ήταν άμεσες. Δείτε το πρώτο κάλεσμα σε αντίδραση...

«Η Πρωτοβουλία Εθνικής Μνήμης και Δράσης Ζακύνθου σας καλεί την Τετάρτη 13/11/2019 και ώρα 20:30 μμ στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την μεταφορά και εγκατάσταση "προσφύγων" στην Ζάκυνθο. ΟΛΟΙ στο λιμάνι απέναντι από το Λιμεναρχείο στο μνημείο του Μιαούλη. Όχι στην υποβάθμιση του νησιού , Όχι στο εποικισμό της Ελλάδας»


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.