Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : Η ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

Όλες και όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι η ώρα ΜΗΔΕΝ για την Πατρίδα μας δεν πλησιάζει απλώς αλλά μας χτυπάει την πόρτα.

Εδώ και αρκετά χρόνια γύρω από την Μεσόγειο συντελείται ένα τεράστιο γεωπολιτικό σκηνικό στο οποίον η Πατρίδα μας έχει μείνει έξω του Νυμφώνα και δέχεται χαστούκια από όλους τους λεγόμενους εταίρους μας (Ν.Α.Τ.Ο – Ε.Ε – Η.Π.Α ), και για να γίνω συγκεκριμένη.
Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

1. Η Τουρκία έχει γίνει το μακρύ χέρι της Ε.Ε και δη της Γερμανίας προκειμένου να υλοποιήσει το σχέδιο του Γ’ ΡΑΙΧ , τον έλεγχο της Ενέργειας της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής , επίσης και σε ότι αφορά τον Ορυκτό πλούτο πλην ενέργειας ,σε αντίθεση με την Ελλάδα η οποία τρώει σφαλιάρες και γυρνάει και το άλλο μάγουλο.
2. Η Τουρκία εκμεταλλευόμενη την θέση της στον Χάρτη έχει γίνει το μακρύ χέρι των Η.Π.Α και της Ρωσίας , η καθεμία βέβαια για δικούς της σκοπούς , αλλά έχοντας σταθερή εξωτερική πολιτική μέχρι στιγμής παίζει σε διπλό ταμπλό και κερδίζει ( Βέβαια έως πότε θα δούμε ) .
3. Έχοντας λοιπόν με το μέρος της τις παραπάνω δυνάμεις και με τον μεγαλοϊδεατισμό του Σουλτάνου κάνει ότι θέλει και γράφει κανονικά όλους και το Διεθνές Δίκαιο .
4. Βέβαια το μεγάλο ερώτημα είναι τι κάνει η Ελλάδα ? Δυστυχώς η Ελλάδα από το 1974 μέχρι και σήμερα κυβερνάται κατά κύριο λόγο από δυο πολιτικές δυνάμεις , την παράταξη της Δεξιάς , και την Σοσιαλιστική παράταξη οι οποίες αποδείχθηκαν όχι μόνον μικρότερες των περιστάσεων αλλά αποδείχθηκαν εγκληματικές για το μέλλον της Πατρίδας και συγκεκριμένα.
Α. Θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να είχαν κηρύξει Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας προκειμένου να υπάρχει κοινή εθνική εξωτερική πολιτική έναντι όλων των Εξωτερικών θεμάτων αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
Β. Κατέστρεψαν την Οικονομία με υπερδανεισμούς και υπερχρέωσαν την χώρα και τον λαό , και τώρα οι ίδιοι μας λένε ότι θα μας σώσουν .
Γ. Λόγω των δύο παραπάνω και όχι μόνον ( Π, Χ . Η γενιά του πολυτεχνείου μισούσε και μισεί θανάσιμα τις Ένοπλες Δυνάμεις ) απαξίωσαν τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας με αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχει πρόβλημα σε υλικά και μέσα έτσι ώστε να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά.
Δ. Κύριε Πρωθυπουργέ χωρίς Εξωτερική και Εσωτερική Ασφάλεια κανείς δεν πρόκειται να έρθει να κάνει επενδύσεις σε οποιαδήποτε χώρα .
Ε. Κύριε Πρωθυπουργέ αλλάξτε προτεραιότητες όσο είναι καιρός και ασχοληθείτε σοβαρά με θέματα που τώρα τα έχετε σε δεύτερη μοίρα ( Εθνική Άμυνα – Εξωτερική Πολιτική ) γιατί δυστυχώς μέχρι τώρα δεν ακούτε τίποτε γι’ αυτά τα θέματα παρ’ ότι σε καθημερινή βάση τονίζονται από πολλούς αλλά για εσάς ισχύει η παροιμία « Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα « πολύ γρήγορα εξ’ αιτίας της εξέλιξης των γεγονότων , θα βρεθείτε εκτός θρόνου χωρίς να το καταλάβετε μέσα σε λάκκο με φίδια χωρίς καμία βοήθεια. Αφήστε λοιπόν κατά μέρος τους Εγωισμούς , την Υποκρισία , την διστακτικότητα , την υποχωρητικότητα , την παθητικότητα , τα φοβικά σύνδρομα ,τις Εθελοδουλίες , και φανείτε άξιος ηγέτης των περιστάσεων , διότι Ο Ελληνισμός δεν δέχεται άλλους ΑΤΤΙΛΕΣ και άλλα ΙΜΙΑ , και εάν συμβεί αυτό θα είστε ο πρώτος που θα κατηγορηθείτε ως ΡΙΨΑΣΠΙΣ – ΠΡΟΔΟΤΗΣ και φυσικά δεν θα υπάρχει χώρος εντός Ελλάδος να κρυφτείτε.
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΘΙΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ – ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ – ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΙΑΣΤΟΛΕΣ – ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ – ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΟΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ – ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις