Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Αγνώριστος και με νέο look ο Πάνος Καμμένος – Ποιο το μυστικό του

Δεν αναγνωρίζουμε σήμερα τη νέα εικόνα του Πάνου Καμμένου, η οποία δεν έχει σχέση με ό,τι γνωρίζαμε γι’ αυτόν όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Ενός ανθρώπου παχύ και χωρίς χάρη στην κίνησή του, με ρούχα που τον τσίτωναν και τον στένευαν. Αυτά τώρα είναι πλέον παρελθόν για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!


Οι τελευταίες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας του επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δείχνουν έναν άλλο άνθρωπο, αδύνατο και κομψό μέσα στα κοστούμια του. Πώς προέκυψε όλο αυτό;  Έπειτα από σκληρή δίαιτα που ακολούθησε αλλά -σύμφωνα με πληροφορίες- και μια αισθητική επέμβαση, που του επέτρεψε να μην ξαναπάρει τα κιλά.



Κομψός και ευδιάθετος
Οι τελευταίες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν του Πάνου Καμμένου είναι από την τελετή παραλαβής των ελικοπτέρων Kiowa και Chinook, από τις Ενοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ στην ελληνική αεροπορία και ο Πάνος Καμμένος σχεδόν δεν αναγνωρίζεται.




Κομψός και στιλάτος, ο πρώην υπουργός Αμυνας δείχνει πολύ νεώτερος και σε πολύ καλή διάθεση, αν και οι πολιτικές εξελίξεις ήταν μάλλον δυσάρεστες για εκείνον και για το κόμμα του.

Με νέο look ο Πάνος Καμμένος μετά από σκληρή δίαιτα και αισθητική επέμβαση

από Σοφία Κωστάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.