Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019

BOMBA! Υπάρχει στην κυβέρνηση υφυπουργός με πλαστό πτυχίο; (photo)

Περίεργα πράγματα…
Ειδικά, όσα αναφέρονται για υφυπουργό κυβέρνησης…
Ο εκλεκτός του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη, ως διαχρονικός συνεργάτης-αυλοκόλακας της
οικογένειας (και αποδέκτης εκατομ. από την Ελλάδα, χάρη στην μεσολάβηση της οικογένειας), ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντ. Διαματάρης, απέφυγε να επιβεβαιώσει από ποιό »Columbia University», πήρε »μάστερ» στην »διοίκηση επιχειρήσεων» ή σε οτιδήποτε άλλο.
Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών (βιογραφικό του) και σε δημοσιεύματα αθηναϊκών (έντυπων και ηλεκτρονικών) ΜΜΕ, παρουσιάζεται ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για Απόδημους, ως »απόφοιτος» του φημισμένου πανεπιστήμιου Columbia Νέας Υόρκης και μάλιστα με »μάστερ» (master) στην »δοίκηση επιχειρήσεων» (ΜΒΑ).
Αφού δεν υπήρξε απάντηση-επιβεβαίωση από τον υφυπουργό της κυβέρνησης »άριστων, καλύτερων και εξυπνότερων» (όπως γραπτά την περιγράφει ο ίδιος), αυτήν την δίνει το »ΚΑΛΑΜΙ», με επίσημο έγγραφο που έλαβε στο ερώτημα που υπόβαλε, όπως δεσμεύτηκε να πράξει (με την φωτογραφία μέρους του έγγραφου).


Έτσι, πιστοποιείται ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης, ιδιοκτήτης της εφημερίδας »Εθνικός Κήρυξ» Αστόριας Νέας Υόρκης και γιά 40 χρόνια εκδότης της, κορόϊδευε και εξαπατούσε βασικά την Ομογένεια στις ΗΠΑ, ως »σπουδαίος» και… »απόφοιτος του Κολούμπια». Ενώ η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε αποφοίτησε. Τελευταία, κορόϊδεψε-εξαπάτησε τον πρωθυπουργό και τον λαό στην Ελλάδα, παρουσιαζόμενος ως κάτι που δεν ήταν.
Ο υφυπουργός, παραμένει ακόμα ως »CEO και υπεύθυνος σύμφωνα με τον νόμο» της εφημερίδας του, κατά παράβαση της ελληνικής νομοθεσίας.
Δεν χρειάζεται να έχει κανείς μεγάλη γνώση γιά να καταλάβει ότι ο υφυπουργός, από τον τρόπο που ομιλεί ή γράφει, δεν είναι αυτό που παρουσιάζεται. Ακόμα και σε ζητήματα απόδημου Ελληνιισμού, αν και ζει 50 χρόνια στις ΗΠΑ, είναι ημιμαθής.
Χρήσιμες σημειώσεις, γιά να θυμόμαστε:
– Ενδεικτική η δήλωση του υφυπουργού σε συνέντευξη (εφημερίδα »Καθημερινή», 22 Μαίου 2017): «….Σεπτέμβριο του 1979… είχα μόλις τελειώσει την Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Κολούμπια».
– ΕleftherosTypos.gr (8 Ιουλίου 2019): «…Κατάγεται από το χωριό Θάνος της Λήμνου. Το 1968 μετανάστευσε στη Νέα Υόρκη, ενώ το 1977 αποφοίτησε από το περίφημο πανεπιστήμιο Columbia».
alphatv.gr (8 Ιουλίου 2019): «…O Αντώνης Διαματάρης είναι από το 1979 εκδότης του »Εθνικού Κήρυκα» (Αστόριας, Νέας Υόρκης). Γεννήθηκε το 1950 στη Λήμνο και μετανάστευσε το 1968 στη Ν. Υόρκη. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του λαμβάνοντας MBA από το Columbia University…».
(Και πολλά άλλα συναφή δημοσιεύματα σε ΜΜΕ Ελλάδας).
Τώρα, ειδικά τα ΜΜΕ Ελλάδας, που άθελά τους παραπληροφόρησαν το κοινό τους ως θύματα ενός »παπατζή», οφείλουν -δεοντολογικά- να κάνουν την διόρθωση. Αν και αμφιβάλουμε ότι θα το πράξουν, γνωρίζοντας ότι η διαπλοκή είναι… κανόνας στην Ελλάδα.
1 Δεκ. 2019
Σημ. 1: Ο υφυπουργός, μετά το 2 εβδομάδων τουριστικό ταξιδι του στην Β. Αμερική, χωρίς μία συνάντηση με αξιωματούχο ΗΠΑ ή Καναδά (έστω τοπικό) γιά να προωθήσει την Ελλάδα, συνεχίζει με 10ήμερο τουριστικό ταξίδι στην Αυστραλία, γιά να προωθήσει κι εκεί, όχι τα συμφέροντα της Ελλάδας, αλλά τον Κυριάκο Μητσοτάκη (προσωπικά) και τα συμφέροντα της εφημερίδας του. Πιστοποιεί έτσι, το…»ήθος» της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Σημ. 2: Ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντ. Διαματάρης, πιστεύει (ναι, πιστεύει και πράττει ανάλογα) ότι στον απόδημο Ελληνισμό, ΜΟΝΟ ένα ελληνόφωνο ΜΜΕ υπάρχει και αυτό είναι η… εφημερίδα του »Εθνικός Κήρυξ» Αστόριας Νεας Υόρκης !!!
 ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!
πηγή: kalami.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις