Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Έξαλλος ο δήμαρχος στη Σάμο σπρώχνει και φωνάζει σε μετανάστες: «Go, γ@@@@@@, φύγε!» (vid)

Ο δήμαρχος του νησιού επιχείρησε να διώξει μετανάστες από την κεντρική πλατεία όπου προσπάθησαν να κάνουν
κατάληψη λέγοντας «Go, γ@@@@@@, φύγε!».
Ένταση επικράτησε την Τρίτη (17/12) στην Σάμο όταν ο δήμαρχος του νησιού Γιώργος Στάντζος, προσπάθησε να διώξει μετανάστες από την κεντρική πλατεία Πυθαγόρα στην οποία επιχειρούσαν να κάνουν κατάληψη.
Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Ο δήμαρχος σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να σπρώχνει τους μετανάστες και φωνάζει λέγοντας μεταξύ άλλων «Go, γ@@@@@@, φύγε!».

Τι συνέβη

Νωρίτερα οι μετανάστες είχαν συγκεντρωθεί σε ένα άλλο σημείο του νησιού, αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα  να κατευθυνθούν σ την πλατεία Πυθαγόρα, με σκοπό την κατάληψή της.
Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Γιώργος Στάντζος ο οποίος άρχισε να σπρώχνει τους μετανάστες  και να φωνάζει: «Go, γ@@@σου, φύγε από εδώ».
Μάλιστα μια γυναίκα από τους συγκεντρωμένους λέει στον δήμαρχο ότι είναι τουρίστρια και μια Ελληνίδα που είναι στο σημείο ακούγεται να της απαντάει: «Τι είσαι; Τουρίστρια είσαι; Σε παρακαλώ.. Άντε από δω, όλοι βρομιάρηδες».
Αξίζει να σημειωθεί πως στο βίντεο του Samos24.gr, ο δήμαρχος ακούγεται να ρωτά τον δημοσιογράφο: «Ακούγεται το γ@@@σου;».
Στην συνέχεια ανέφερε στις δηλώσεις του: «Ξανά κατάληψη της κεντρικής πλατείας. Τους απομάκρυνε η Αστυνομία. Πλέον θα αρχίζουμε εμείς δράση, να κερδίσουμε τους κοινόχρηστους χώρους. Θέλουμε λύση αυτή τη στιγμή. Να φύγουν από το νησί! Τέλος! Δεν υπάρχει άλλη λύση. Τέλος!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις