Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019

Γερμανία: Έλληνας οδηγός έσωσε τη ζωή κοριτσιού 2 ετών

Γερμανία: Έλληνας οδηγός έσωσε τη ζωή κοριτσιού 2 ετών
Οδηγός αστικού λεωφορείου στη Γερμανία έσωσε από πνιγμό ένα κοριτσάκι που είχε καταπιεί πλαστικό αντικείμενο.


O Άγγελος Τζίντζιος, με καταγωγή από την Ροδόπη, την περασμένη Πέμπτη βρισκόταν στον σταθμό των αστικών λεωφορείων στην πόλη Μπίτιχάιμ της Γερμανίας όπου εργάζεται. Την ώρα που έκανε διάλειμμα -ξαφνικά- άκουσε φωνές να καλούν σε βοήθεια μέσα στον δρόμο. Όταν πλησίασε είδε ένα κοριτσάκι μόλις δύο ετών να πνίγεται από πλαστικό αντικείμενο που είχε καταπιεί.

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

«Είδα ένα μωρό μπλε κι αυθόρμητα μου βγήκε να το ξεκουμπώσω από το καροτσάκι να το βγάλω έξω να το γυρίσω ανάποδα να το χτυπήσω στην πλατούλα... Το έβαλα μετά στο γόνατό μου του έκανα τεχνητή αναπνοή κι έζησε το μωρό. Το τσίμπησα στην πλάτη με όλη μου τη δύναμη βασικά για να κλάψει κι έκλαψε. Του έβγαλα αυτό το πράγμα από το στόμα. Του έβγαλα το πλαστικό, αλλά το παιδί και πάλι δεν ανέπνεε. Το φύσηξα στο στόμα, πρώτη φορά το έκανα αυτό στη ζωή μου δεν ήξερα τι έκανα, κι ήρθαν τα ματάκια του στη θέση του. Από την ένταση έκλαιγα... από το άγχος από όλο αυτό» είπε σε τηλεοπτικό κανάλι.

O οδηγός αποκάλυψε ότι δεν είχε ιδέα από πρώτες βοήθειες. Η μονή του εμπειρία είναι αυτή που στο παρελθόν είχε σώσει τον σκύλο του από πνιγμό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γονείς του μικρού παιδιού τον χαρακτήρισαν σωτήρα τους, άγγελό τους και τον ευχαριστήσαν με δάκρυα στα μάτια.

Ο Έλληνας οδηγός που ζει και εργάζεται στη Γερμανία τα τελευταία δυο χρόνια, από την ημέρα που έσωσε το μωρό, δέχεται εκατοντάδες μηνύματα από Γερμανούς και Έλληνες για το θάρρος του να σώσει το κοριτσάκι και σε κάθε μήνυμα συγκινείται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις