Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Γιάννης Μπαλάφας: «Τα... τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη, μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι!» (vid)

Ο Γιάννης Μπαλάφας αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που προκάλεσε το σχόλιο της Νίνας Κασιμάτη. 
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, ήταν καλεσμένος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, και κλήθηκε να πει την γνώμη του αναφορικά με το σχόλιο της Νίνας Κασιμάτη, «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι», για την αστυνομία.
Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!


Αρχικά ανέφερε πως «το σύνθημα ‘’μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι’’ δεν με εκφράζει, καθαρά πράγματα. Κι αν κάνω μια κριτική στην απρόκλητη βία των αστυνομικών δυνάμεων τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο σε μπαχαλάκηδες, αλλά και σε γιατρούς, όπως χθες, έξω από το Ζάππειο, αλλά δεν είναι κύρια ευθύνη των αστυνομικών. Είναι κύρια ευθύνη της πολιτική ηγεσίας, η οποία δίνει τον τόνο -την κατεύθυνση ”βαράτε”».
Ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ωστόσο είπε πως ανάλογα συνθήματα είναι και άλλα όπως «Τα… τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη, μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι». 

Το σχόλιο της Νίνας Κασιμάτη, οι αντιδράσεις και η συγνώμη 

Η κα Κασιμάτη πριν από μερικές μέρες σχολίασε μια ανάρτηση την γκάφα της ΕΡΤ, όπου η Ντόρα Μπακογιάννη αναγραφόταν ως βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον χρήστη, που ανέβασε τη φωτογραφία, να γράφει: «Πόσο γκάζωσε η διεύρυνση ρε παιδιά;». 
Από κάτω η Νίνα Κασιμάτη σχολίασε: «Η διεύρυνση γκαζώνει, μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι».
Το σχόλιο αυτό προκάλεσε αντιδράσεις και η Νίνα Κασιμάτη ανακάλεσε ζητώντας συγνώμη. 
«Από την πρώτη στιγμή υπογράμμισα ότι η αναφορά μου ήταν ένας αστεϊσμός ατυχής, ένα σκωπτικό σχόλιο με αφορμή μια παντελώς άσχετη συζήτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Και από την πρώτη στιγμή τόνισα, δημόσια και χωρίς περιστροφές, ότι λυπάμαι για την παρερμηνεία. Η συγγνώμη μου λοιπόν είναι ρητή και αυτονόητη. Προφανώς και δεν υιοθετώ το εν λόγω σύνθημα, κάτι που φαίνεται από όλη την πορεία μου στην πολιτική, με δεδομένο τον έμπρακτο σεβασμό μου, και δια του κοινοβουλευτικού μου έργου, στους βιοπαλαιστές αστυνομικούς», ανέφερε και συνέχισε: «Η ΝΔ σήμερα, το μόνο που επιδιώκει, είναι ένας υποκριτικός και χυδαίος αντιπερισπασμός για το φιάσκο του κ. Μητσοτάκη και του κ. Χρυσοχοΐδη, που κάνουν τα στραβά μάτια σε απαράδεκτες αστυνομικές αυθαιρεσίες και στην ''αναγκαστικότητα του ξύλου'' μίας μειοψηφίας της ΕΛ.ΑΣ, εκθέτοντας δυστυχώς την μεγάλη πλειοψηφία των αστυνομικών που επιτελούν, παρά τις ελλείψεις και τις δυσκολίες, καθημερινά το έργο τους», κατέληξε. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις