Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικη ελπίδα για τον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ: Εμφανίστηκαν αισιόδοξοι οι γιατροί (βίντεο)


Στη Βοστώνη όπου βρίσκεται με την οικογένειά του, πέρασε τα Χριστούγεννα ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ.Αυτές οι γιορτές ήταν για όλη την οικογένεια διαφορετικές. Εδώ και έναν μήνα περίπου, βρίσκονται στη Βοστώνη. «Είναι Χριστούγεννα που περνούν το μήνυμα αισιοδοξίας για εμάς», λέει η μητέρα του σε τηλεοπτικό κανάλι και συνεχίζει σημειώνοντας πως «βλέπουμε το παιδί μας να πηγαίνει καλύτερα και θεωρούμε ότι όλα αυτά είναι θαύμα με τον τρόπο που έγιναν. Είναι η μοναδική ημέρα που δεν έχουμε νοσοκομείο γιατί όλες τις άλλες μέρες έχουμε να επισκεφθούμε γιατρούς για θεραπείες».

Οι γιατροί στη Βοστώνη παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας του μικρού. «Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και εμείς ακόμα περισσότερο γιατί βλέπουμε το παιδί μας, μέρα με τη μέρα να δυναμώνει» αναφέρει o πατέρας του Παναγιώτη Ραφαήλ. Στο μεταξύ, Έλληνες από κάθε πλευρά της Γης έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους για τον μικρό ήρωα που δίνει καθημερινή μάχη με τη σπάνιας μορφής ασθένεια, τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία. Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, του στέλνουν πολλά δώρα και παιχνίδια, που τον γεμίζουν με χαρά.

«Θέλουμε να έρθει η μέρα που το παιδί μας θα μπορεί να αγκαλιάζει συγγενείς, φίλους, παιδιά και να παίζει μαζί τους. Πλησιάζει αυτή η μέρα» δηλώνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open ο πατέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις