Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Μάνη: Τι ισχυρίστηκε ο ιερέας στην κατάθεσή του - Νέα στοιχεία

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του ιερέα στη Μάνη, που φέρεται να ασελγούσε σε 12χρονο κορίτσι.


Το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι ισχυρίστηκε ο ιερέας στις αρχές λίγο πριν από την προφυλάκισή του.

«Η μικρή μου είπε ότι την πείραξε ο παππούς της. Το είπα στη μητέρα της και αυτή μου είπε μη δίνεις σημασία. Εγώ της μιλούσα και τη ρωτούσα πως περνούσε με την γιαγιά και τον παππού. Με αποκάλεσε μπαμπά και εκείνη τη στιγμή της είπα δεν θέλω να με λες μπαμπά, πάτερ Νίκο, γιατί δεν είμαι ο μπαμπάς σου. Μου είπε ότι θέλει να μου πει κάτι και είπε ότι ο παππούς τη βάραγε και ότι την έβαζε στα πόδια του, την χάιδευε και ότι κάποια στιγμή έβγαλε το π….. του και της ανέβασε τα ρούχα της».

Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ιερέας, η γνωριμία με τη μητέρα της 12χρονης έγινε τυχαία σε ένα καφενείο, όπου εκείνη του ζήτησε δουλειά και της πρότεινε να μείνει στο σπίτι του, σε διαφορετικό δωμάτιο. Τρεις ημέρες μετά μετακόμισε στο σπίτι και η κόρη της.

Μάλιστα, αναφέρει ότι πήγε και ψώνισε ρούχα και παπούτσια στο κορίτσι, ενώ παράλληλα της μάθαινε και την αλφαβήτα. Λίγες μέρες αργότερα άρχισαν οι αποκαλύψεις.

«Η μητέρα και ο αδερφός επέμεναν ότι η μικρή έλεγε ψέματα για τον παππού»
Ο ιερέας αποκάλυψε επίσης στις αρχές, ότι μετά τις αποκαλύψεις για τον παππού πρότεινε στη μητέρα και τον αδερφό της να πάνε στην αστυνομία. Η απάντηση και των δυο ήταν ότι η μικρή ψευδόταν.

«Ποτέ δεν έμεινα μόνος μου με την μικρή στο σπίτι. Σε διαφορετικά δωμάτια μέναμε. Το παιδί κάπνιζε. Η μητέρα χτυπούσε το παιδί. Αν έκανε κάποια ζημιά είχε πάντα το χέρι σηκωμένο. Ενδιαφερόμουν για το παιδί. Είχα πει στη μητέρα να το πάω σχολείο, καθαρά για φιλανθρωπία το έκανα και τους φιλοξενούσα. Της παρείχα και τροφή και στέγη και μετά αυτή στράφηκε εναντίον μου και της είπα ο Θεός ας κρίνει εγώ έκανα αυτό που ένιωθα. Ποτέ δεν συνέβη αυτό το περιστατικό που λέει η μικρή».

Ο παππούς της 12χρονης θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια Γυθείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις