Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019

Μαθητής πέταξε κροτίδα σε σχολείο στην Πάτρα επειδή απαγορεύτηκε το κάπνισμα

Θεριακλής μαθητής στην Πάτρα δεν ανέχθηκε την απαγόρευση του τσιγάρου σε δημόσιους χώρους και δη στο σχολείο και έδρασε αποφασιστικά...


Στο 4ο ΕΠΑΛ Πάτρας ένας 18χρονος μαθητής πέταξε κροτίδα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας καθηγήτριας και μίας μαθήτριας.

Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο με προβλήματα στην ακοή τους και αφού τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Η αστυνομία μετά το συμβάν προχώρησε σε προσαγωγές, ανάμεσα στις οποίες ήταν και ο 18χρονος που ομολόγησε την πράξη του και κρατείται. 

Στις ερωτήσεις των προσαχθέντων είπαν, ότι η αιτία για την ρίψη καπνογόνων ήταν οι αυστηροί κανόνες το τελευταίο διάστημα για την συμπεριφορά τους στο σχολείο και το ότι απαγορεύθηκε το κάπνισμα στους χώρους του.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις