Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Μεγάλη Βρετανία: Κοιμήθηκαν στους δρόμους για να υποστηρίξουν τους αστέγους – Εικόνες

Εκατοντάδες απλοί πολίτες, προχώρησαν σε μία ιδιαίτερη διαμαρτυρία για την ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στους άστεγους. Μεταξύ
άλλων, στις εκδηλώσεις συμμετείχαν και διάσημοι όπως ο Γουίλ Σμιθ, η Έλεν Μίρεν, ο Ζίγκι Μάρλεϊ και η Έλι Γκόλντινγκ.

Σε μια πρωτότυπη διαμαρτυρία προχώρησαν χιλιάδες κόσμου σε μεγάλες πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας αλλά και της υπόλοιπης υφηλίου, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών στο κοινωνικό φαινόμενο της αστεγίας.
Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Απλοί πολίτες αλλά και διάσημοι, κοιμήθηκαν σε υπνόσακους στο Λονδίνο, το Εδιμβούργο και το Κάρντιφ, στα πλαίσια του «World’s Big Sleep Out», του event που στοχεύει στην αφύπνιση για το ζήτημα της αστεγίας αλλά και τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στους αστέγους.
Άλλες πόλεις που συμμετείχαν στη διοργάνωση σε όλο τον κόσμο ήταν η Νέα Υόρκη, το Μπρισμπέιν και το Δουβλίνο. Χαρακτηριστικό είναι ότι όσοι συμμετείχαν στο event στην πλατεία Τραφάλγκαρ στο Λονδίνο, κοιμήθηκαν στους υπνόσακους με τη θερμοκρασία να φτάνει στους 10 βαθμούς Κελσίου και υπό καταρρακτώδη βροχή, ωστόσο, όπως επισημαίνει η διοργάνωση, αυτές είναι οι συνθήκες που αντιμετωπίζουν και οι άστεγοι καθημερινά.
Μεταξύ άλλων, στις εκδηλώσεις συμμετείχαν ο Γουίλ Σμιθ, η Έλεν Μίρεν, ο Ζίγκι Μάρλεϊ και η Έλι Γκόλντινγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις