Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Εγκαίνια ναυπηγείου του Νεωρίου! Μια νέα εποχή ξεκινά στην Ελλάδα - photo's - video's

Ρεπορτάζ, εικονες, βίντεο Χρήστος Παπαπαναγιώτου Frik
Εγκαίνια ναυπηγείου του Νεωρίου! Μια νέα εποχή ξεκινά στην Ελλάδα;
Σήμερα 4 Δεκεμβρίου 2019 έγιναν τα εγκαίνια του ναυπηγείου Νεωρίου στην Σύρο!
Πολιτικοί σώματα ασφαλείας, επιχειρηματίες, εργαζόμενοι ήταν όλοι εκεί... Ακόμα και μια αντιπροσωπεία από τα ναυπηγεία Ελευσίνας!
Με πολλές υποσχέσεις από όλους.. Έλληνες και ξένους έγιναν σήμερα τα εγκαίνια... Ακόμα και ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρυ Παιτ ήταν εκεί!!!
Οι Συριανοί ζουν πια με ένα όνειρο τους να υλοποιείται επιτέλους!
Μακριά από συνδικάτα και ενωμένοι άνοιξαν εκ νέου το ναυπηγείο στην Ερμούπολη της Σύρου (Νεώριο)

Ολοταχώς προς την υλοποίηση του οράματος της ONEX για το Νεώριο βαδίζουν ο Ελληνοαμερικανός πρόεδρός της, Πάνος Ξενοκώστας και οι εργαζόμενοί του, οι οποίοι συγκινημένοι εγκαινίασαν τη νέα εποχή για το ιστορικό ναυπηγείο της Σύρου.

Η επίσημη εκδήλωση των εγκαινίων για την αναγέννηση του Νεωρίου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, στις εγκαταστάσεις του ναυπηγείου, παρουσία Υπουργικών στελεχών της κυβέρνησης, αλλά και του Πρέσβη της Αμερικής στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ.

Συγκεκριμένα, χαιρετισμούς απηύθυναν -  εκτός από τον Πρέσβη -, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ο Πάνος Ξενοκώστας, ο πρόεδρος του Εργοστασιακού Σωματείου του Νεωρίου, Αντώνης Χατζαντώνης, καθώς επίσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, κ. Δωρόθεος Β΄, ο Καθολικός Επίσκοπος Σύρου, Σεβ. π. Πέτρος Στεφάνου, ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης, Νίκος Λειβαδάρας.

Οι εργαζόμενοι του Νεωρίου εισέπραξαν τα συγχαρητήρια όλων των ομιλητών της εκδήλωσης των εγκαινίων, αναφορικά με τον αγώνα που έκαναν για την επαναλειτουργία του, πλαισιώνοντας τον ίδιο τον κ. Ξενοκώστα στον υψηλό στόχο του.

Στη Σύρο μετέβη μάλιστα και αντιπροσωπία από τους εργαζόμενους των ναυπηγείων Ελευσίνας, οι οποίοι επιθυμούν να βαδίσουν στον ίδιο δρόμο με τους συναδέλφους τους στη Σύρο για τη διάσωση ενός ακόμη μεγάλου ναυπηγείου της χώρας.

Μηνύματα για την Ελληνοαμερικανική φιλία εκφράστηκαν τόσο από τον κ. Πάιατ, όσο και από τους Υπουργούς κκ. Γεωργιάδη και Βρούτση, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να υπογραμμίσουν το σημαντικό γεγονός της εμπιστοσύνης των Ελλήνων και ξένων πλοιοκτητών κι εφοπλιστών στο Νεώριο Σύρου.









ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις