Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Ντροπή! – Προσπαθούν να ξεφτιλίσουν τον πατριώτη καθηγητή που έγινε viral στο διαδίκτυο


Το γύρο του διαδικτύου έκανε το βίντεο με τον Κρητικό καθηγητή που τραγούδησε μαζί με μαθητές του, τον Εθνικό ύμνο μπροστά στον Άγνωστο στρατιώτη..
όμως Σε κάποια όχι και τόσο «Ελληνικά» σιτε, δεν άρεσε η πατριωτική του συμπεριφορά και προσπαθούν με διαφορες φωτογραφίες του παρελθόντος του, να ξεφτιλίσουν τη στάση του απέναντι στη ζωή.
Για ποιο λόγο η επίδειξη πατριωτικού αισθήματος κι αγάπης προς τα σύμβολα του έθνους μας να κατακεραυνώνεται με τόσο εμπάθεια κ μίσος; Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα,  αποδοκιμάζει οποιαδήποτε έκφραση σεβασμού κ πατριωτισμού κι επικροτεί όλα τα ξενόφερτα πανηγύρια. Ανεξαρτήτως απο όποια σκοπιμότητα μπορεί να έχει ο καθένας, ο καθηγητής έδειξε αίσθημα πατριωτικό και σεβασμό στο Ελληνικό Έθνος και στα σύμβολα που το χαρακτηρίζουν, σεβασμό που κάποιοι δεν ξέρουν καν την έννοια του.

Του βγάζουμε το καπέλο για άλλη μια φορά και μακάρι και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα του και την πατριωτική του στάση..
Βάζουμε ακόμη μια φορά το βίντεο, σε απάντηση στον κάθε κακόβουλο…
ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις