Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Ο ΠτΔ Κ Προκόπης Παυλόπουλος Αρνήθηκε Να Απαντήσει Σε Ερώτηση Της Βεργίνα Τηλεόραση Για Τη Συμφωνία Των Πρεσπών

Κύριε Πρόεδρε: Μετανιώσατε που υπογράψατε τη Συμφωνία των Πρεσπών;

Με μια ερώτηση…
δύσκολη, από αυτές όμως που θέτουν καθημερινά το τελευταίο διάστημα πολίτες όχι μόνο της Μακεδονίας, αλλά ολόκληρης της χώρας…υποδέχθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, η Βεργίνα Τηλεόραση.
Δείτε:



Στην ερώτηση «Κύριε Πρόεδρε μετανιώσατε που υπογράψατε τη Συμφωνία των Πρεσπών;» ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, «πνευματικό παιδί» του αείμνηστου Εθνάρχη μας Κωνσταντίνου Καραμανλή, δεν απάντησε…
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, επισκέφθηκε την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου το Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης για να κηρύξει την έναρξη του Συνεδρίου «Δικαιοσύνη και Κοινωνία». Στην είσοδο του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης τον περίμενε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και του χάρισε μια γραβάτα με το λογότυπο του Δήμου.



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις