Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

OMONOIA - ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΖΕ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ TON AΛΛAX!

"Αναστάτωση προκλήθηκε στην περιοχή της Ομόνοιας με άνδρα που φώναζε και εξύβριζε στα αγγλικά τον Αλλάχ.
Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ μετά από κλήση που έγινε για το συγκεκριμένο επεισόδιο. Μέσα σε λίγη ώρα έξω από το ΑΤ Ομόνοιας συγκεντρώθηκαν δεκάδες μουσουλμάνοι αντιδρώντας στο επεισόδιο με τον άνδρα που έβριζε.

Έτσι μεταφέρεται η είδηση. Και συγκεκριμένα ότι η Αστυνομία έφτασε στο σημείο μετά από κλήση για άντρα που έβριζε τον Αλλάχ.

Ξέχασαν όμως να ενημερώσουν τον κόσμο ότι ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε τσακισμένος στο ξύλο. Η φωτογραφία τον δείχνει μέσα στα αίματα κυριολεκτικά! Σύμφωνα μάλιστα και με τις πληροφορίες οι Αστυνομικοί πρόλαβαν τελευταία στιγμή να τον γλυτώσουν από τα χέρια τον εξαγριωμένων μουσουλμάνων, μερικοί από τους οποίους είχαν βγάλει και μαχαίρια!

Ενώ, σύμφωνα με τον ίδιο, τους έβρισε όταν κατάλαβε κάποιον να έχει βάλει το χέρι στην τσέπη του για να τον κλέψει.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις