Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Πετράλωνα: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Την προσεχή Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή ο 20χρονος, ο οποίος ομολόγησε πως σκότωσε τον 52χρονο νονό του, τεμάχισε το πτώμα του στο
διαμέρισμα, όπου διέμεναν στην οδό Πανδώρου στα Πετράλωνα και το πέταξε στα σκουπίδια.

Εναντίον του νεαρού ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας.


Ο νεαρός κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα με τη συνοδεία αστυνομικών και χωρίς να εκπροσωπείται από δικηγόρο.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα.

Κατά τη διάρκεια της ομολογίας του ενώπιον των αστυνομικών φέρεται να υπέδειξε το φονικό όπλο το οποίο κατά πληροφορίες εντοπίστηκε στο διαμέρισμα της οδού Πανδώρου. Πρόκειται για ένα μπαλτά που φέρεται να ανευρέθηκε στο πατάρι του διαμερίσματος.


«Τον σκότωσα γιατί χτυπούσε τη μητέρα μου»
Χθες, είχαν έρθει στο «φως» και άλλα στοιχεία σχετικά με τα όσα είπε στους αστυνομικούς ο 20χρονος, ο οποίος μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε ότι το θύμα του κακοποιούσε τη μητέρα του.

Μάλιστα, όπως είπε, είχε προσχεδιάσει το έγκλημα εδώ και πολύ καιρό και την Παρασκευή -την ώρα που ο νονός του κοιμόταν- πήρε το μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού και του κατάφερε απανωτές μαχαιριές.

«Χτυπούσε τη μητέρα μου και το είχα αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό», επαναλάμβανε συνεχώς, ενώ αρκετές φορές έλεγε στους αστυνομικούς «γιατί με ρωτάτε τα ίδια πράγματα; Σας τα έχω πει όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις