Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Σοκ: Σκότωσε την γυναίκα και τα κατοικίδιά τους και το ανέβασε στα social media (pics)

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η υπόθεση δολοφονίας μίας γυναίκας, την οποία πυροβόλησε ο 56χρονος σύζυγός της και στη συνέχεια φέρεται να γνωστοποίησε το γεγονός στα social media.


Ο 56χρονος Kevin Heimsoth, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, κατηγορείται ότι σκότωσε την 58χρονη σύζυγό του και τα δύο κατοικίδια τους, έναν σκύλο -ράτσας Γκόλντεν Ριτρίβερ- και μία γάτα, ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε tweets στα οποία έλεγε δημόσια πως πυροβόλησε τη γυναίκα του.




Το περιστατικό, όπως μεταδίδει η DailyMail, σημειώθηκε στις 26 Δεκεμβρίου στο σπίτι του ζευγαριού στο Μπέλινγκχαμ. Οι αναρτήσεις στις οποίες ο δράστης φέρεται να ομολογεί το έγκλημα έγιναν, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, είκοσι λεπτά αφότου γείτονες του ζευγαριού άκουσαν πυροβολισμούς στην περιοχή.


 635.jpg







Σημειώνεται ότι οι αμερικανικές Αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμη ότι ο λογαριασμός, από τον οποίο έγιναν οι αναρτήσεις, ανήκει στον 56χρονο Kevin Heimsoth. Ο εν λόγω λογαριασμός στο Twitter δημιουργήθηκε το 2015 και ο χρήστης του έχει προβεί σε πολλά tweets υπέρ της οπλοκατοχής στο παρελθόν.

Ο 56χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς τραυματισμένος από σφαίρα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ εικάζεται ότι επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις