Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Στα χέρια της Ελλάδας τo κείμενο της συμφωνίας Τουρκίας-Λιβύης - ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!

Η Αθήνα έχει πλέον στα “χέρια” της το κείμενο του μνημονίου που υπέγραψε η Τουρκία με τη Λιβύη,
σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ.

Όπως μεταδόθηκε, το κείμενο δεν έχει προέλθει από λιβυκής πλευράς, αλλά από άλλη πηγή, και το κείμενο μελετά πλέον η ελληνική πλευρά, προκειμένου να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειες. Όπως ανέφερε ο αρχισυντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ της Realnews Παναγής Γαλιατσάτος, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία μετάφρασης του κειμένου. Πηγές από το υπουργείο Εξωτερικών αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής διαπιστώνεται ότι το περιεχόμενό του "μνημονίου" είναι αντίθετο με το δίκαιο της θάλασσας.

Σημειώνεται πως το ζήτημα της συμφωνίας τέθηκε στη χθεσινή συνάντηση που είχαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως ανέφερε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
....

Στην τουρκική Βουλή κατατέθηκε σήμερα το κείμενο της συμφωνίας Τουρκίας-Λιβύης για την Ανατολική Μεσόγειο, όπως και ο χάρτης με όλες τις συντεταγμένες. Πρόκειται, ουσιαστικά, για τον ίδιο χάρτη που είχε δημοσιευθεί τις προηγούμενες μέρες.


Το κείμενο του "μνημονίου" αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα από την τουρκική Βουλή, όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της χώρας, Φουάτ Οκτάι.








Σημειώνεται πως το κείμενο της συμφωνίας βρίσκεται πλέον και στα “χέρια” της Αθήνας και όπως ανέφερε ο αρχισυντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ της Realnews Παναγής Γαλιατσάτος, είναι σε εξέλιξη η διαδικασία μετάφρασής του.

Πηγές από το υπουργείο Εξωτερικών αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής διαπιστώνεται ότι το περιεχόμενό του "μνημονίου" είναι αντίθετο με το δίκαιο της θάλασσας.

Σημειώνεται πως το ζήτημα της συμφωνίας τέθηκε στη χθεσινή συνάντηση που είχαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως ανέφερε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις