Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019

Αερογέφυρα έχει στήσει η Τουρκία μέσω Ελλάδας για Λιβύη: Μεταφέρουν συνεχώς όπλα και πυρομαχικά

Ποια είναι η μυστηριώδης εταιρεία Aerotranscargo που πραγματοποιεί τα δρομολόγια

Συνεχείς είναι οι πτήσεις μεταφορικών αεροσκαφών cargo από την Τουρκία στην Λιβύη, τα οποία  μεταφέρουν όπλα και
πυρομαχικά κατά παράβαση των αποφάσεων του ΟΗΕ.
Τα αεροσκάφη ανήκουν σε πολιτικές εταιρείες μεταφορά εμπορευμάτων και πετούν μέσω του Εθνικού Εναερίου Χώρου για να προσγειωθούν στην Μισράτα, την οποία ελέγχει ο GNA.
Η εταιρεία που αναλαμβάνει τις μεταφορές των όπλων είναι η Αerotranscargo.


Κάνε like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
Πρόκειται για μια εταιρεία τσάρτερ μεταφοράς εμπορευμάτων αμφιβόλου ασφάλειας και προέλευσης  η οποία διασχίζει τον ελληνικό εναέριο χώρο δύο φορές την εβδομάδα, εκτελώντας το δρομολόγιο Άγκυρα-Κωνσταντινούπολη-Μισράτα.
Η εταιρεία φαίνεται να έχει έχει σχέσεις με το Αζερμπαιτζάν (σύμμαχος της Τουρκίας) και για να επιλέξουν την AeroTransCargo, οι Τούρκοι σημαίνει πρόκειται για απόλυτα ελεγχόμενο αερομεταφορέα.
Στις 26 Φεβρουαρίου του 2018 ένα από τα αεροσκάφη της Boeing 747-412 (BCF) ER-JAI ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο Φρανκφούρτη-Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν το πλήρωμα αντιλήφθηκε στα 21.000 πόδια περίεργες ταλαντώσεις.
Το αεροσκάφος σταμάτησε την άνοδό του και επέστρεψε στη Φρανκφούρτη, όπου διαπιστώθηκε ότι κατά τη διάρκεια της απογείωσης είχε ξεκολλήσει ολόκληρο το κάλυμμα του Νο1 κινητήρα (αριστερός), χωρίς το πλήρωμα να έχει αντιληφθεί το παραμικρό!

....
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΑΣ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις