Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Άγριο ξύλο σε αγώνα μπάσκετ στο Κάνσας (photos-video)


Σκηνές που δεν θυμίζουν σε τίποτα αγώνα μπάσκετ εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο Κάνσας των ΗΠΑ στο τέλος της αναμέτρησης των Kansas με τους Kansas State.


Τα πνεύματα «άναψαν» μετά από μία τάπα σε παίκτη των φιλοξενουμένων. Συγκεκριμένα, ο Silvio De Sousa (σ.σ. παίκτης των Kansas) βρέθηκε πεσμένος στο παρκέ μετά από τάπα του DaJuan Gordon, ο οποίος, μάλιστα κατευθύνθηκε προς το μέρος του και άρχισε να του φωνάζει.

Όλοι οι παίκτες έτρεξαν προς το σημείο, όχι, όμως, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά για να εμπλακούν στον καυγά.

Οι κάμερες κατέγραψαν τις απίστευτες σκηνές, την ώρα που οι θεατές δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβαινε μπροστά στα μάτια τους.

Χαρακτηριστικό της αγριότητας της κατάστασης ήταν πως ένας από τους μπασκετμπολίστες πήρε ένα σκαμπό στα χέρια του και ήταν έτοιμος να το χρησιμοποιήσει, ευτυχώς, όμως κάποιος του το πήρε.

Όταν πλέον ηρέμησε η κατάσταση, μόλις πέντε παίκτες από κάθε ομάδα εκλήθησαν πίσω στο παρκέ για να ολοκληρωθούν τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Ο λόγος που επέστρεψαν μόνο τόσοι παίκτες είναι ότι όλοι οι υπόλοιποι αποβλήθηκαν από τους διαιτητές, καθώς σηκώθηκαν από τον πάγκο και μπήκαν στο γήπεδο ενώ η αναμέτρηση ήταν ακόμη σε εξέλιξη.

Δείτε βίντεο από τις πρωτοφανείς εικόνες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις