Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Ειρήνη Αγαθοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ): «Να ανοίξουμε τα μυαλά μας και τα σύνορά μας»

Περιοδεία στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε στις 27 & 28 Δεκεμβρίου ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Αρβανίτης,
με σκοπό να ενημερωθεί αλλά και να βιώσει από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις ανάγκες της περιοχής, ώστε να μεταφέρει την κατάσταση στην ευρωομάδα του.
Το Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου, έχοντας πληροφορηθεί από την αρχή για την τραγωδία που συντελέστηκε στη δομή των Μουριών στο Κιλκίς, και παρά την άρνηση χορήγησης αδείας εισόδου από την αρμόδια Γενική Γραμματεία -την οποία κατήγγειλε- ο ευρωβουλευτής μετέβη στο Κιλκίς, όπου, συνοδευόμενος από τους Νίκο Παρασκευόπουλο, Ειρήνη Αγαθοπούλου (βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς) και Τριαντάφυλλο Μηταφίδη, επισκέφθηκε τη δομή.
Η βουλευτής Αγαθοπούλου δήλωσε:
«Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να ενταχθούν, θέλουν να ζήσουν σαν όλους τους υπόλοιπους. Και αυτό πρέπει να είναι το πρώτο μέλημά μας, όχι να κάνουμε κλειστές δομές και να γκετοποιούμε ανθρώπους αλλά να ανοίξουμε πρώτα από όλα τα δικά μας μυαλά και κατά δεύτερον τα σύνορά μας για να μπορέσουν αυτοί οι άνθρωποι να ζήσουν αξιοπρεπώς όπως αρμόζει σε όλους τους ανθρώπους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις