Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020

«Φαρ ουέστ» στο Χαϊδάρι: Συμπλοκή με τουλάχιστον 25 σφαίρες - Τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας

Συναγερμός σήμανε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, έπειτα από επεισόδιο με πυροβολισμούς σε υπαίθριο πάρκινγκ στο Χαΐδάρι. Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών.Τουλάχιστον 25 κάλυκες, διαφόρων διαμετρήματος, φέρεται να έχουν περισυλλέξει οι αστυνομικές αρχές, μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών σε υπαίθριο πάρκινγκ στο Χαϊδάρι, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οι σκηνές «φαρ ουέστ» εξελίχθηκαν στη συμβολή της Ιεράς Οδού με την οδό Κανάρη, γύρω στις 00.30.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι έφθασαν στο σημείο, κατάφεραν να συλλέξουν τουλάχιστον 25 κάλυκες.Δύο εξ αυτών, μάλιστα, είχαν «καρφωθεί» στα τζάμια ενός σταθμευμένου οχήματος, εντός του οποίου κοιμόταν ένας ηλικιωμένος άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αμέσως μετά τη συμπλοκή, μία ομάδα ατόμων διέφυγε προς την κατεύθυνση του Δρομοκαΐτειου, ενώ μία δεύτερη ομάδα κατευθύνθηκε προς την οδό Κανάρη.

Οι αστυνομικές δυνάμεις διενεργούν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, «ξεψαχνίζοντας» το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.Την ίδια ώρα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, τον οποίο επικαλέστηκε ο τηλεοπτικός σταθμός «Open TV», οι δράστες μιλούσαν αλβανικά, ενώ του επεισοδίου φέρεται να προηγήθηκε σύγκρουση με αυτοκίνητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις