Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Φρίκη: Τον σκότωσε, τον κρέμασε και έφαγε τα γεννητικά του όργανα

Σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στο «φως» γύρω από το φρικτό έγκλημα με θύμα τον κομμωτή Kevin Bacon.

Η ιστορία του άτυχου κομμωτή Kevin Bacon έχει προκαλέσει σοκ στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, τόσο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του δολοφόνου του, αλλά και λόγω της συνωνυμίας του με τον διάσημο ηθοποιό.
Όλα ξεκίνησαν την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν ο άτυχος κομμωτής έκλεισε ένα ραντεβού με άγνωστο άνδρα μέσω εφαρμογής, τον οποίο και συνάντησε το βράδυ της ίδιας μέρας.
Η οικογένεια του 25χρονου άρχισε να ανησυχεί όταν δεν εμφανίστηκε για το χριστουγεννιάτικο πρωινό, που συνήθιζαν να οργανώνουν κάθε χρονιά, και κάλεσε την Αστυνομία
Οι Αστυνομικοί έπειτα από έρευνες βρήκαν το αυτοκίνητό του σε ένα πάρκινγκ. Οι κινήσεις του 25χρονου τούς οδήγησαν στο σπίτι του δολοφόνου του, Mark Latunski.
Όταν μπήκαν μέσα έπαθαν σοκ, καθώς αντίκρισαν ένα αποτρόπαιο θέαμα. Συγκεκριμένα, το σώμα του Μπέικον κρεμόταν από το ταβάνι με ένα σχοινί τυλιγμένο στους αστραγάλους του.
Ο Latunski, όπως αποκαλύπτει το Michigan Live, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον άνδρα μαχαιρώνοντάς τον στην πλάτη και στη συνέχεια κόβοντας τον λαιμό του.
Σύμφωνα με το WILX, ο δράστης έκοψε τα γεννητικά του όργανα και μετά τα έφαγε.
Ο διάσημος ηθοποιός και συνονόματος, Κέβιν Μπέικον έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram σχετικά με τη δολοφονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις