Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020

Καλαμάτα: Η 24χρονη που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια θέλει να το πάρει πίσω - ΒΙΝΤΕΟ

Η 24χρονη από τη Γεωργία, που έριξε το μωρό της σε κάδο απορριμμάτων στην Καλαμάτα δηλώνει μετανιωμένη και ζητεί να πάρει πίσω το παιδί της.


Ο συνήγορός της Κώστας Κρόμπας ισχυρίζεται ότι η 24χρονη έχει μετανιώσει για την αποτρόπαια και καταδικαστέα πράξη της και πως προέβη σε αυτή εξαιτίας βαριάς μορφής κατάθλιψης από την οποία πάσχει.

“Κατόπιν της απόφασης του Συμβουλίου η κατηγορούμενη βρίσκεται προσωρινά κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού. Θεωρώ αυτή τη στιγμή και με βάση τις συζητήσεις που έχω κάνει μαζί της ότι έχει καταλάβει απόλυτα την απαξία της πράξης την οποία έκανε και είναι αποφασισμένη να επανορθώσει. Το μόνο μέλημά της είναι να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια της και να πάρει το παιδί της πίσω”, ανέφερε ο κ. Κρόμπας και πρόσθεσε:

“Δεν έχει ξεκαθαριστεί γιατί προέβη σε αυτή την πράξη και δεν θεωρώ ότι είναι θέμα τόσο νομικό όσο ιατρικό. Θεωρώ ότι αυτή η γυναίκα πάσχει από επιλόχειο κατάθλιψη βαριάς μορφής, την οποία δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει... Πιστεύω ότι με τον καιρό το ξεπερνάει και θα μπορέσει στο μέλλον να αποδειχθεί μία πάρα πολύ καλή μητέρα. Από την πρώτη στιγμή ζητά το παιδί της”.

Στην απολογία της είχε ισχυριστεί ότι τη νύχτα της Τρίτης 17 Δεκεμβρίου, προς ξημερώματα Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου, επέστρεψε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ από την Αθήνα, περνώντας από το σημείο και χωρίς να καταλάβει ακριβώς πώς το έκανε, άφησε τη χάρτινη σακούλα με το παιδί πάνω στον πέτρινο υπόγειο κάδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις